Työvaatteisssa oleva teknologia ehkäisee työtapaturmia


IBM, Garmin Health, Guardhat, Mitsufuji ja SmartCone tähtäävät yhdessä turvallisempaan työntekoon. IoT-ratkaisut auttavat näkemään, mitä työympäristössä tapahtuu.

SAN FRANCISCO – 21.2.2019: IBM, Garmin Health, Guardhat, Mitsufuji ja SmartCone tähtäävät yhdessä parantamaan erityisesti vaarallisissa työympäristöissä työskentelevien työntekijöiden turvallisuutta. Tekoälyyn ja IoT-teknologiaan pohjautuvat puettavat ratkaisut ovat yhteydessä IBM Maximo Worker Insights -palveluun.

IBM Maximo Worker Insightsin avulla yritysten on mahdollista seurata työntekijöidensä biometriikkaa sekä työympäristöstä saatavaa dataa, ja näin tunnistaa mikäli työntekijät ovat vaarassa tai altistuvat työturvallisuusriskeille. Tiedot kerätään työntekijöiden mukana olevista puettavista sensoreista, älylaitteista ja ympäristöön sijoitetuista antureista, jolloin nopea reagointi tarvittaessa on mahdollista.

Työntekijät saattavat joutua tekemään työtä ympäristöissä, joissa työolosuhteet voivat muuttua hyvinkin nopeasti, kuten esimerkiksi rakennustyömailla ja kaivosteollisuudessa. IoT-ratkaisut auttavat yritystä näkemään, mitä työympäristössä tapahtuu vaikkapa lämpötilojen, sääolosuhteiden tai hengitysilman koostumuksen suhteen.

Laajempi englanninkielinen tiedote osoitteessa:
https://newsroom.ibm.com/2019-02-13-IBM-Helps-Organizations-Monitor-Their-Workers-Safety-with-Watson-IoT


 

Lisätiedot:
IBM Viestintäosasto
puh. (09) 459 5900
ibmficom(at)fi.ibm.com

 

Lisätietoja IBM:stä (NYSE: IBM):
www.ibm.com/fi
IBM Finland Twitterissä:
http://twitter.com/ibmfinland
IBM Finland Facebookissa:
https://www.facebook.com/ibmnordic
Suomi elää älystä -blogi
www.alykassuomi.fi