IBM MobileFirst

Transformatief

Bouw nieuwe bedrijfsmodellen en herontwerp bedrijfsprocessen

Een robuuste mobiele strategie kan u helpen bij het stimuleren van groei en het behalen van concurrentievoordeel

Is uw onderneming in beweging of staat hij stil?

In de begindagen van e-commerce op internet begonnen veel ondernemingen met een groot aantal ongecoördineerde pogingen – die vaak leidden tot verwarring en verspilde resources. Nu is het moment om mobile tot zijn recht te laten komen – met een efficiënt strategisch plan en een echt herontworpen bedrijfsproces.

CEO's / LOB Execs

Verhoog de omzet en de productiviteit met een mobile enterprise

Een transformatieve strategie moet omvattend zijn en van bovenaf doorgevoerd worden. En dit is een transformatie die het waard is om uit te voeren: superieure mobiele mogelijkheden kunnen een concurrentievoordeel opleveren en de ROI maximaliseren via nieuwe bedrijfsmodellen, door verhoging van de productiviteit van werknemers en door nieuwe bronnen van gegevens en inzicht.

90% van alle bedrijven maakt plannen voor het handhaven of verhogen van hun investering in mobiele technologie over de komende 12-18 maanden.

CIO's / IT Managers vertrouwen op IBM MobileFirst
Bekijk de video (00:01:18)

“Er komen jaarlijks 100.000 nieuwe klanten bij. En we merken steeds meer dat dit komt door de manier waarop we met mobile onze bedrijfsprocessen hebben vereenvoudigd.”

Peter Aceto, CEO/President, Tangerine
Mobiele leiders gebruiken mobile om hun bedrijf fundamenteel te veranderen

Mobiele technologie kan zorgen voor nieuwe business, zowel in groei als in omzet – waarbij klanten op nieuwere en betere manieren worden bereikt en het bedrijfsproces vereenvoudigd wordt.

Bekijk de video (00:01:18)

IBM Mobile Enterprise Strategy Service

Bekijk de hele lijst met services en oplossingen waarmee u uw bedrijf in beweging krijgt en deze transformeert naar een mobile enterprise.

Strategy Managers

Zet de mobiele strategie om in werkelijkheid

U hebt uw wensenlijst. Nu is het moment om die uit te voeren. U wilt een gedetailleerd plan opzetten voor de installatie, tests, training en het continue beheer van deze mobiele activiteiten. Wees voorbereid op het volledig vernieuwen van uw bedrijfsprocessen om de concurrentie echt voor te kunnen blijven.

50% van de directieleden zegt dat mobiliteit de productiviteit van werknemers met 10% of meer heeft verhoogd.

Strategy Managers vertrouwen op IBM MobileFirst
Innovation saves lives. Bekijk de video (00:02:18)

“Het leveren van zorg aan het bed en de mogelijkheid om informatie in real-time op te halen, waar een arts zich ook bevindt, zijn de twee elementen die ertoe hebben geleid dat we mobile zo snel hebben omarmd.”

Dale Potter, Senior Vice President–Strategy and Transformation, The Ottawa Hospital

Het Ottawa Hospital heeft zijn operations getransformeerd — met een verbetering van de zorg voor en de veiligheid van patiënten en daarnaast de algehele ervaring van patiënten middels consistentere processen over het gehele ziekenhuis.

Bekijk de video (00:02:18)
Lees het praktijkvoorbeeld (US)

Aan de slag met het bouwen en tot stand brengen van uw mobiele strategie

The “Mobile Strategy Accelerator” ziet u hoe u concurrentievoordeel kunt behalen door de unieke mogelijkheden van mobile in uw bedrijf te integreren.

Meer over het stimuleren van de groei en de ROI door de value chain te transformeren: