Beschermen

De beveiliging versterken, risico verlagen en de naleving van regelgeving vereenvoudigen

Oplossingen voor mobiele beveiliging moeten zowel krachtig als flexibel zijn

De juiste balans in beveiliging zoeken

Om uw concurrenten een stap voor te zijn, bent u misschien op zoek naar kansen op het gebied van technologie voor mobile en cloud. Maar meer toegangsmogelijkheden betekenen ook meer zorgen over beveiliging. Bedrijven zoeken naar effectieve strategieën voor mobiele beveiliging om snel en rendabel de voordelen van mobile business te oogsten.

CISO's

Pro-actieve bescherming tegen een breed scala van cyberdreigingen

Risk managers en security officers zijn de verdedigers van de onderneming in een steeds veranderende omgeving. Kijk naar oplossingen die een complete set van tools leveren voor realtime security intelligence en integreer deze tools in uw bestaande tools en infrastructuur.

43% van alle kwaadaardige links wordt in de VS gehost

CISO's vertrouwen op IBM MobileFirst

“Aanvankelijk begonnen we met ons matrix measurement programma op een meer operationeel, tactisch beheerniveau. We hadden het nodig om de resources te rechtvaardigen die we als cost center nodig hadden.”

Felix Mohan, Senior Vice President en Global Chief Information Security Officer, Bharti Airtel Limited

Zelfs gelouterde beveiligingsmanagers worstelen met de vraag hoe ze de verschillende zakelijke belangen kunnen aanpakken, mobiel beveiligingsbeleid kunnen opzetten en metrics op het gebied van business, risico en beveiliging volledig kunnen integreren. Een aantal stelt zich flexibeler op.

Bekijk ons breed scala van beveiligingsoplossingen en resources

IBM MobileFirst Security Solution Finder is een eenvoudig te gebruiken tool waarmee u interessante onderwerpen op het gebied van beveiliging kunt opzoeken, de beste oplossing voor uw bedrijf kunt vinden en uw huidige benadering van mobiele beveiliging kunt versterken.

IT Security Managers

Implementatie van het beveiligingsbeleid

U hebt dus een plan. Wat nu? U moet een balans zoeken tussen vijf segmenten van dit algehele beveiligingsbeleid: apparaten, content, apps, transacties en security intelligence. Wij kunnen u overal helpen bij het beheren van uw uiteenlopende mobiele apparaten, bij het beveiligen van bestanden en gedeelde documenten en bij het beschermen van bedrijfsgegevens en transacties.

Op elk tijdstip zijn meer dan 11,6 miljoen apparaten geïnfecteerd door kwaadaardige code.

IT Security Managers vertrouwen op IBM MobileFirst
Bekijk de video (00:02:05)
IBM MobileFirst Security rekent af met de uitdagingen van mobile business

Mobiele apparaten zitten vol met gevoelige bedrijfsgegevens, waardoor ze aantrekkelijke doelen vormen voor beveiligingsdreigingen. IBM MobileFirst Security helpt bij de verdediging tegen dreigingen die gericht zijn op verbonden mobiele apparaten en de gegevens erop.

Bekijk de video (00:02:05)

Bestrijding van financiële fraude en geavanceerde beveiligingsdreigingen

Trusteer, an IBM Company, helpt u bij de beveiliging tegen het overnemen van accounts. We helpen bij het detecteren van riskante mobiele apparatuur, bij het verzorgen van complexe fingerprinting van mobiele apparaten en we beschikken over een wereldwijde database van fraudeurs.

Meer over toezicht op beveiliging, risico's en compliance: