Waarom IT-beheer moeilijker dan ooit is

Weet u nog van vroeger, toen IT de eigenaar was van alle apparatuur en software? Dat is helemaal veranderd. Tegenwoordig brengen werknemers hun eigen mobiele apparaten naar kantoor mee en gebruiken ze voor persoonlijke en zakelijke activiteiten. Hoe kunt u dit optimaal laten verlopen en een veilige toegang verzorgen?

CIO's / CTO's

De agenda voor mobiel beheer vaststellen en het voortouw nemen

Er gebeurt zoveel, zo snel in mobile en iedereen kijkt naar u als het aankomt op het beheer en de implementatie van de mobiele initiatieven van uw organisatie: het genereren van nieuwe ideeën om de efficiency te verhogen, prioriteiten stellen, optreden als belangrijkste sponsor en het verzorgen van governance.

Meer dan 79% van de eigenaars van smartphones gebruikt hun apparaten voor het aankopen van goederen en services.

CIO's / IT Managers vertrouwen op IBM MobileFirst

“MaaS360 doet alles wat wij nodig hebben vanuit een beheerperspectief voor apparaten. We hebben ons uiterste best gedaan om het te kraken maar dat is niet gelukt.”

Steve Staines, Manager of Enterprise Collaboration, CDW

Beheer is nog nooit zo eenvoudig geweest. Inschrijving van apparaten neemt nu minder dan vijf minuten in beslag, terwijl het vroeger 10-20 minuten duurde. IT bespaart nu 17-35 uur per maand.

Lees het praktijkvoorbeeld over CDW (568KB)

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn mensen een verbinding kunnen maken met elkaar en met de informatie die ze nodig hebben?

IBM MobileFirst Network Services construeert, implementeert en beheert goed beveiligde netwerken ter ondersteuning van de unieke vereisten van uw mobiele onderneming.

IT Directors

Er komt meer kijken bij het beheer van een mobiele omgeving dan BYOD

Mobiele apparaten zorgen voor veel hoofdbrekens. BYOD is de eerste uitdaging, maar daarnaast moet u meer data dan ooit beheren, plus een vloedgolf van upgrades voor apps en OS. En dan is het natuurlijk nog de vraag hoe u kunt nagaan wat dit met uw budget doet.

49% van directieleden zegt dat hun bedrijven worstelen met problemen op het gebied van change management die samenhangen met werknemers die gebruik maken van mobiele apparaten.

Om dit alles aan te kunnen pakken moet u een oerwoud aan afkortingen kennen:

Mobile Application Management (MAM). De juiste apps bij de juiste gebruikers krijgen - en deze apps beveiligen en updaten.

Mobile Device Management (MDM). Mobile Device Management (MDM). Als u de apps eenmaal hebt, welke onderdelen van de acquisitie, provisioning, configuratie, beheer en deactivatie gaat u aanpakken?

Datasheet: MaaS360® Mobile Device Management (681KB)

Mobile Network Performance Management (MNPM). Dit alles heeft een impact op de wireless netwerken van uw bedrijf: toename van de belasting, verhoogde eisen voor beschikbaarheid en een toename van de beveiligingsrisico's. Hoe optimaliseert en bewaakt u dit?

Telecom Expense Management (TEM). En wat kost dit u nu echt, inclusief uw infrastructuur voor wereldwijde telecommunicatie, extra beveiliging, servicecontracten, BYOD-complicaties en naleving van beleid?

IT-leiders vertrouwen op IBM MobileFirst

“We hebben de grootste spelers in de markt geconsulteerd en stelden een shortlist van vijf samen, waaronder IBM.…IBM heeft gedurende de afgelopen vijf jaar met ons samengewerkt bij 200 overnames. Ze pasten goed bij ons en we werkten harmonieus samen.”

Ian Featherstone, Director of Information Systems, PHS

PHS Group plc, een leverancier van onderhoud voor gebouwen in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, was opzoek naar een update van zijn verzendings- en factureringssystemen om de productiviteit te optimaliseren. Ze hebben nu de operations gestroomlijnd waarbij een aanmerkelijke verlaging van onnodige kosten gerealiseerd is.

Lees het praktijkvoorbeeld (708KB)

IBM MobileFirst Device Procurement and Deployment Services

Services voor planning, aankoop, samenstelling, integratie en implementatie van mobiele apparaten en tablets.

Meer over het beheer en de optimalisatie van mobiele apparaten, data en uitgaven: