Indsatsen omfatter konsulentbistand fra IBM-eksperter og/eller adgang til IBM teknologi. Løsningerne udvikles i tæt samarbejde med organisationerne og har til formål at støtte organisationerne i deres arbejde med at løse lokale samfundsudfordringer.

Capacity building offerings

Strategic growth offerings

Business analytics offerings

Security & resiliency offerings

Customized grant offerings

Om Impact Grants

IBM’s bidrag til organisationerne i Impact Grant programmet er anvendelse af den nyeste viden og seneste teknologier som for eksempel IBM Bluemix, Security, Analytics, Big Data, Internet of Things og Cognitive computing og kan variere imellem alt fra workshops med fokus på, at styrke ledelse og projektstyring i den enkelte organisation til konsulentrapporter med forbedringsforslag til IT infrastrukturen eller analyser af organisationens potentiale for strategisk vækst.

Et Impact grant bemandes typisk med en ung IBM Graduate og en erfaren medarbejder indenfor det pågældende omåde.

Eksempler

Læs mere om projektet her. (US)

Maternity Foundation og SPSS Analytics

Maternity Foundation arbejder for at reducere antallet af dødsfald blandt nyfødte og fødende i Afrika. Organisationen har udviklet en APP som sundhedsarbejdere anvender i forbindelse med fødselshjælp i landdistrikterne i Ethiopien.

Samarbejdet bestod i, at IBM donerede SPSS Predictive Analytics software, for at Maternity Foundation kunne analysere og styre udrulningen af App’en i Ethiopien og nærliggende regioner. IBM bistod både med konkret teknologi og konsulentbistand.

Læs mere om projektet her.

Tidligere: fødevarebanken og effektivisering af deres indsats

Fødevarebankens mission er kort og godt at bekæmpe madspild og mindske madfattigdom.

Fordi fødevarebanken uddeler mere end 300 tons mad om året, ligger der en kompliceret logistik bagved deres daglige arbejde. Det var udgangspunktet for at IBM indgik i et samarbejde med fødevarebanken, hvor vores bidrag var en IT løsning der understøtter krav til logistik og fødevaresikkerhed.

Nye partnerskaber

IBM er åbne for nye relevante samarbejdspartnere til projekter, som bygger på fælles værdier, og hvor partnerorganisationen vil have særlig gavn af IBM’s kompetencer. Det er muligt at læse mere om Impact Grants her (PDF, 346KB)