PureSystems

Primarno krmarjenje po zavihkih

Stopite v stik, če želite začeti

IBM PureSystems

IBM PureSystems™ združuje prilagodljivost splošnonamenskega sistema, razširljivost oblaka in enostavnost naprave. Integrirani so po načrtu in imajo vgrajeno strokovno znanje, pridobljeno z desetletji izkušenj, da nudijo poenostavljeno izkušnjo IT-ja.

PureFlex
Sistem »

Sistem IBM PureFlex™ v sistemu infrastrukture združuje optimizira zmogljivosti računanja, shranjevanja, omrežnega delovanja in virtualizacije v eni sami poenoteni konzoli za upravljanje Ti predhodno konfigurirani in predhodno integrirani sistemi zagotavljajo infrastrukturo oblaka, ki jo lahko začnete uporabljati takoj.

PureApplication
Sistem »

Sistem IBM PureApplication™ je sistem platforme, zasnovan in naravnan posebej za transakcijske spletne aplikacije in aplikacije baz podatkov. Ta prilagodljiva platforma, ki upošteva delovno obremenitev, je zasnovana tako, da jo je mogoče zlahka razmestiti, prilagoditi, zaščititi in upravljati. Ne glede, ali delujete v tradicionalnem ali zasebnem okolju v oblaku, vam ta IBM-ova rešitev lahko zagotavlja boljšo poslovno ekonomiko IT-ja.

PureData
Sistem »

Danes so izzivi, povezani z velikimi količinami podatkov, vedno večji, zato zahteve po podatkovnih centrih še nikoli niso bile večje. Sistem PureData™, najnovejši član družine PureSystems, je optimiziran izključno za zagotavljanje podatkovnih storitev današnjim zahtevnim aplikacijam – preprosto, hitro in z nižjimi stroški.


Moč infrastrukturnih vzorcev

Avtomatizirano upravljanje v predhodno integriranih računalniških, shranjevalnih in omrežnih virih, ki omogoča hitrejši čas do doseganja vrednosti ter znižuje operativne stroške, zato se lahko vaši viri IT posvetijo drugim opravilom z večjo dodano vrednostjo. PureFlex System ima vgrajene vzorce strokovnega znanja in je naravnan ustrezno za vaše podjetje.


Aplikacijski vzorci

Vnaprej določene aplikacijske arhitekture in zahtevane storitve platforme, ki jih razmešča in upravlja sistem po naboru pravilnikov.

Vzorci platforme

Predhodno konfigurirane storitve platforme, upravljane s pravilniki, kot so shranjevanje v predpomnilnik, elastičnost, samodejni preklop ob napaki, uravnoteženje obremenitve, varnostne in aplikacijske storitve ter vmesna oprema za baze podatkov in sporočanje.

Vzorci infrastrukture

Samodejno, s pravilnikom vodeno upravljanje infrastrukture po virih za izračunavanje, shranjevanje in omrežje.


Katere so prednosti vzorcev?

Večji nadzor

Z optimiziranimi vzorci strokovnega znanja lahko pospešite uvedbo oblakov in zmanjšate tveganja.

Večja prožnost

Hiter čas do vrednosti s strokovnim znanjem, dobesedno vgrajenim v rešitev, zaradi česar niso potrebni ročni koraki in spodbujanje inovacij.

Poenostavljen postopek

Vzorci poenostavijo razmestitev in upravljanje delovnih obremenitev aplikacij ter zmanjšujejo napake pri zagonu in ročne napake.

Večja učinkovitost

Vzorci pomagajo znižati stroške in prihraniti vire z izboljšanim upravljanjem ter hitrimi, avtomatiziranimi odzivi na težave.

Pogovori

Tviti

Blog