PureSystems

Stopite v stik, če želite začeti

 

Z združitvijo 75 obstoječih fizičnih računalnikov v en sam strežnik se stroški energije zmanjšajo za približno 25 %. S tem se izboljša marža iz poslovanja, dragoceni finančni viri pa se lahko dodelijo za iskanje inovacij v medicini.

- Andrea Guido
Vodja operacij IT
Bolnišnica v Novari

Oglejte si podjetje VALECARD (00:04:25)


Študije primerov PureSystems

 

Oglejte si več študij primerov

 

Walgreens

Ali lahko optimizirate postopke tako, da zaposleni kar najhitreje prejmejo podatke o stranki? Z vzorci v izdelku IBM PureApplication System je družba Walgreens vzpostavila sklop poslovnih pravil, ki avtomatizirajo in pomagajo pospešiti rutinske upravne odločitve.

- Jason Stott, direktor infrastrukture, Walgreens

BonTon, Paula Post
Bon-Ton

Ali lahko prodajalci bolje razumejo svoje stranke? Družba Bon-Ton je implementirala izdelek IBM PureData for Analytics, da bi pridobila globlji vpogled v informacije, ki jih je pred tem zbrala od strank.


- Paula Post, podpredsednica skupine za optimizacijo maloprodajnega trženja, Bon-Ton

Charles Long
Centerline

Da bi lahko družba Centerline strankam zagotovila "odgovorne in ustvarjalne" rešitve, je potrebovala močnejšo ter bolj prilagodljivo in odzivno infrastrukturo IT. Z izdelkom IBM PureFlex System je pridobila možnost za učinkovito in integrirano shranjevanje, mreženje in druge sistemske operacije – vse v enem.

- Charles Long, generalni izvršni direktor, Centerline Digital


Blogi PureSystems

 

Čisti in jasni hibridni oblaki

Čisti in jasni hibridni oblaki z novimi zmožnostmi

Najnovejši izdelek IBM PureApplication Software V2.0 uporablja izboljšan motor vzorcev.

Preberite več o prednostih

Lego

Izdelajte svoj oblak z izdelkom IBM PureApplication Service v platformi SoftLayer

IBM-ove napredne ponudbe v oblaku vam podobno kot kocke LEGO omogočajo, da ustvarjalno in s pomočjo vzorcev načrtujete kompleksna okolja.

Preberite objavo v blogu

BonTon, Paula Post

Trgovine Bon-Ton lahko hitro pridobijo vpoglede strank

Izdelek IBM PureData System for Analytics pomaga prodajalcem po vseh Združenih državah uresničevati inovativno izkušnjo nakupovanja.

Preberite objavo v blogu Future Ready Friday

Nadaljujte na spletno mesto PureSystems

Prva družina sistemov z vgrajenim strokovnim znanjem na svetu


Oglejte si, kako vgrajeno,
visoko razpoložljivo
strokovno znanje spreminja IT

Sistemi z vgrajenim strokovnim znanjem so pripravljeni, da spremenijo IT in poslovanje. Izdelki PureSystems združujejo vgrajeno strokovno znanje, obliko vse-v-enem in poenostavljeno izkušnjo skupnega upravljanja, s čimer izboljšajo vašo izkušnjo in ekonomijo IT-ja.

Avtor in govornik Peter Hinssen bo s skupino strokovnjakov razpravljal o trenutnem okolju IT ter o prihodu in vplivu sistemov z vgrajenim strokovnim znanjem.

 

Oglejte si posnetek okrogle mize

Nadaljujte na spletno mesto PureSystems

Prva družina sistemov z vgrajenim strokovnim znanjem na svetu


Prišel je čas, da povsem
spremenimo način,
kako lahko organizacije
izkoristijo strokovno znanje IT-ja.

Sistemi z vgrajenim strokovnim znanjem so pripravljeni, da spremenijo IT in poslovanje, saj združujejo vgrajeno strokovno znanje, obliko vse-v-enem in poenostavljeno izkušnjo skupnega upravljanja.

Odkrijte, kaj je mogoče z vgrajenim strokovnim znanjem. Spoznajte vzorce strokovnega znanja za podjetje. Vabimo vas, da si ogledate video spletne predstavitve.

 

Oglejte si spletno predstavitev

Nadaljujte na spletno mesto PureSystems

Strokovni sistem za napajanje modrejšega planeta

Dandanes postaja vse, kar uporabljamo, modrejše, od preprostih naprav, ki jih nosimo v žepih, do kompleksnih električnih omrežij, ki napajajo mesta. S takšnim hitrim razvojem se spreminjajo tudi infrastrukture, ki postajajo modrejše in zmogljivejše.
Pri IBM-u vgrajujemo strokovno znanje neposredno v računalniške sisteme, da bi tako ustvarili nov razred računalnikov, imenovan sistemi z vgrajenim strokovnim znanjem. Ti sistemi se zanašajo na nekaj, kar imenujemo vzorci strokovnega znanja – gre za postopek izluščenja kolektivnega znanja celotne industrije za zagotavljanje širokega obsega zmožnosti ter dramatično skrajšanje časa in znižanje stroškov razmestitve.

Nadaljujte na spletno mesto PureSystems

Ne govorite o prihodnosti informacijske tehnologije.
Zagotovite jo.


Ambuj Goval, IBM-ov generalni direktor oddelka za razvoj in proizvodnjo,
skupina za sisteme in tehnologijo

Želite izvedeti več o priložnostih za razvoj rešitev IBM PureSystems? Če ste že IBM-ov poslovni partner ali želite postati nov član IBM-ove skupnosti poslovnih partnerjev, lahko izveste več prek spodnjih povezav.

Raziščite vire za
IBM-ove poslovne partnerje.

Več informacij

Še niste IBM-ov
poslovni partner?

Pridružite se PartnerWorld danes!

Oglejte si video

Nadaljujte na spletno mesto PureSystems

Spreminjamo ekonomijo informacijske tehnologije

 

70 % proračuna za IT se danes porabi samo za delovanje in vzdrževanje*, kar pogosto vodi do slabše učinkovitosti in dostave storitev. Kako lahko torej dodelite več sredstev IT inovativnim storitvam, ki bodo zadovoljile poslovne potrebe vaše organizacije?
Odgovor je preprost. PureSystems, prva družina sistemov z vgrajenim strokovnim znanjem na svetu. Z vgrajenim strokovnim znanjem, ki temelji na 'vzorcih' – strokovnim znanjem iz več tisoč IBM-ovih projektov, podrobnih raziskav in potrjenih najboljših praks – lahko hitro avtomatizirate številne funkcije IT-ja. Tako lahko hitreje zagotavljate nove aplikacije in storitve, se stroškovno učinkovito odzovete na spreminjajoče se zahteve in izboljšate zmogljivost delovne obremenitve.

* IDC, Virtualna tehnologija, ki spreminja svet iger: Velike spremembe in inovacije bodo za vedno spremenile vaše IT poslovanje, dok. #DR2011_GS4_MB, marec 2011.

Izkusite IBM-ovo
ponudbo PureSystems
skozi oči
strokovnjakov

Oglejte si predstavitev, kjer boste spoznali več o družini izdelkov IBM PureSystems in o tem, kako lahko vzorci poenostavijo kompleksne naloge ter vam prihranijo čas in denar, in vam omogočijo hitrejše doseganje poslovnih rezultatov.

Podroben ogled izdelkov IBM PureSystems

Nadaljujte na spletno mesto PureSystems

Izkoristite moč vzorcev in zgradite dinamični oblak še hitreje

Oblak lahko ustvari nove storitve, razširi naložbe v obstoječe aplikacije in vam pomaga pri inovacijah v vašem poslovanju – vendar so lahko tradicionalne metode zapletene in drage.

Jason McGee, glavni tehnolog pri IBM-u, odgovoren za sisteme PureApplication, razpravlja, kako rešitve PureSystems s pomočjo vzorcev pomagajo hitreje in z manj tveganja zgraditi in razmestiti aplikacije v prostorih podjetij in zunaj njih v okviru dinamičnega oblaka.

Zavesni video 

Storitev IBM PureApplication
v oblaku SoftLayer