PureSystems

Primarno krmarjenje po zavihkih

Stopite v stik za začetek

Izboljšana učinkovitost IT-ja

Organizacije uvajajo družino izdelkov IBM PureSystems z namenom zniževanja stroškov s konsolidacijo infrastrukture in aplikacij ter poenostavitve upravljanje in operacij v življenjskem ciklu IT.

Preberite več o tem, kako naročniki uporabljajo IBM PureSystems za
povečanje učinkovitosti podatkovnih centrov in prihranek pri stroških – IDC-jeva
neodvisna študija

Prenesite to neodvisno raziskavo

Zaradi mirujočih proračunov si podjetja kot konkurenčni diferenciator prizadevajo izkoristiti IT. Podjetje IDC je izvedlo intervjuje z devetimi podjetji, ki so uvedla družino sistemov IBM PureSystem, da bi izboljšala učinkovitost svojega IT-ja in rast.

Randy Perry
avtor:

Randy Perry

G. Perry je razvil in več kot sedem let vodil prakso povečevanja poslovne vrednosti pri podjetju IDC. Kot idejni vodja podjetja IDC na področju spodbujanja finančnih koristi IT-ja je bil začetnik metodologij na področju donosnosti naložb in stroškov lastništva, razvoja orodij za prodajo poslovne vrednosti ter usposabljanja na področju prodaje, pri čemer je v zadnjih 10 letih izvedel več kot 75 študij. Trenutno se ukvarja z oblikovanjem zbirke poslovnih podatkov podjetja IDC, ki bo namenjena podpori strankam podjetja IDC na prodajnih in poslovnih področjih.