PureSystems-system

Primary tab navigation

Kontakta oss för att komma igång

 

Genom att konsolidera 75 befintliga fysiska maskiner till en enda server kan man minska energikostnaderna med ca 25 %. Det bidrar till att förbättra marginalerna för driften, och ger oss möjlighet att allokera värdefulla ekonomiska resurser till arbetet med medicinska innovationer.

- Andrea Guido
IT Operations Manager
Ospedale di Novara

Titta på VALECARD (00:04:25)


PureSystems - fallstudier

 

Se fler fallstudier

 

Walgreens

Kan du optimera processer för att dina anställda ska få kundinformation snabbare? Med hjälp av mönster i IBM PureApplication System fastställde Walgreens en uppsättning affärsregler som automatiserar och påskyndar rutinartade administrativa beslut.

- Jason Stott, infrastrukturschef Walgreens

BonTon Paula Post
Bon-Ton

Hur kan återförsäljare förstå sina kunder bättre? Bon-Ton implementerade IBM PureData for Analytics för att kunna använda den information de redan samlade in från kunderna på ett bättre sätt.


- Paula Post, koncernens vice vd för marknadsföringsoptimering, Bon-Ton

Charles Long
Centerline

För att kunna erbjuda sina kunder kreativa lösningar behövde Centerline en kraftfullare och snabbare IT-infrastruktur. IBM PureFlex System levererade en lösning som bestod av effektiv, integrerad lagring, nätverks- och beräkningskapacitet

- Charles Long, ekonomichef Centerline Digital


PureSystems-bloggar

 

Superrena hybridmoln

Superrena hybridmoln med nya möjligheter

Den senaste IBM PureApplication Software V2.0 använder sig av en förbättrad mönstermotor.

Läs mer om fördelarna

Lego

Använd IBM PureApplication Service on SoftLayer när du skapar ditt moln

Med IBM:s avancerade molnerbjudanden kan du, precis som med Lego, skapa komplexa miljöer på ett kreativt sätt med hjälp av mönster.

Läs blogginlägget

BonTon Paula Post

Bon-Ton-butikerna får snabbare förståelse för kunderna

Med IBM PureData System for Analytics kan de amerikanska återförsäljarna ge en innovativ shoppingupplevelse.

Läs bloggposten Future Ready Friday

Fortsätt till PureSystems-webbplatsen

Världens första familj av system med integrerad expertis


Se hur inbyggd,
lättillgänglig
expertis förändrar IT

System med integrerad expertis bedöms kunna förändra IT och affärsverksamheter. PureSystems har inbyggd expertis, allt-i-ett-design och en förenklad övergripande hanteringsupplevelse som ger ett helt nytt IT-värde.

Författaren och talaren Peter Hinssen diskuterar med en expertpanel om det rådande IT-landskapet och om hur de nya systemen med integrerad expertis påverkar bilden.

 

Visa Roundtable-videon

Fortsätt till PureSystems-webbplatsen

Världens första familj av system med integrerad expertis


Det är dags att helt
tänka om när det gäller hur
organisationer kan
utnyttja IT-expertis.

System med integrerad expertis bedöms kunna förändra IT och affärsverksamhet med inbyggd expertis, allt-i-ett-design och en förenklad övergripande hanteringsupplevelse.

Upptäck vad som är möjligt med inbyggd expertis. Läs om olika källor av expertis för företaget. Vi vill bjuda in dig att få se videon med den webbsända lanseringen.

 

Titta på den webbsända lanseringen

Fortsätt till PureSystems-webbplatsen

Expertsystem hjälper till att skapa en smartare planet

Dagens teknik i allt vi använder blir hela tiden smartare, från enkla apparater som vi bär med oss i fickan till avancerade kraftnät som förser våra städer med el. I navet av den här snabba utvecklingen ändras även infrastrukturer, de blir smartare och får mer avancerade funktioner.
På IBM tillför vi nu expertis direkt i datasystemen för att skapa en ny klass med datorer som kallas system med integrerad expertis. Dessa system bygger på något som vi kallar källor av expertis - processen med att renodla den kollektiva kunskapen i en hel bransch för att tillhandahålla ett brett urval av funktioner och avsevärt minska tidsåtgången och kostnaden för distribution.

Fortsätt till PureSystems-webbplatsen

Sluta prata om framtidens IT.
Leverera den.


Ambuj Goval IBMs affärsdirektör för utveckling och tillverkning,
Systems & Technology Group

Vill du läsa mer om möjligheterna att utveckla IBM PureSystems-lösningar? Oavsett om du redan är IBM Business Partner eller är intresserad av att bli medlem i IBM BP-gemenskapen är du välkommen att använda länkarna här nedan för att ta reda på mer.

Utforska resurserna för
IBM Business Partners

Ta reda på mer här

Ännu inte en IBM
Business Partner?

Delta i PartnerWorld i dag!

Titta på videofilmen

Fortsätt till PureSystems-webbplatsen

Förändra
ekonomin i IT

 

70 % av dagens IT-budgetar används för drift och underhåll, vilket ofta leder till kompromisser med prestanda och tjänsteleveransen. Så hur kan du tilldela fler IT-resurser till innovativa tjänster som uppfyller företagets affärsbehov?
Svaret är enkelt. PureSystems, världens första familj av system med integrerad expertis. Med hjälp av den inbyggda expertisen som är baserad på 'mönster' - expertis som hämtas från tusentals IBM-engagemang, omfattande forskning och de beprövade bästa metoderna - kan du snabbt automatisera ett antal olika IT-funktioner. Du kan tillhandahålla nya program och tjänster snabbare, svara på ändrade behov på ett kostnadseffektivt sätt och förbättra arbetslastprestanda.

* IDC, Game Changing Virtual Technology: Major Shifts and Innovations that will Forever Change your IT Business, doc #DR2011_GS4_MB, mars 2011.

Upplev IBM
PureSystems-erbjudandet
sett genom
branschexperters ögon

Ta en rundtur i din egen takt och lär dig mer om IBM PureSystems-familjen av produkter och om hur mönster kan göra komplexa uppgifter enkla så att du sparar tid och pengar och snabbare uppnår affärsresultat.

Ta en närmare titt på IBM PureSystems

Fortsätt till PureSystems-webbplatsen

Utnyttja kraften hos mönster för att bygga dynamiska moln snabbare

Med molnet kan du skapa nya tjänster, utöka dina befintliga applikationsinvesteringar och innovera verksamheten – men konventionella metoder kan vara invecklade och kostsamma.

Jason McGee, IBM CTO, PureApplication Systems, diskuterar hur PureSystems-lösningar använder mönster som hjälper dig att bygga och driftsätta applikationer i och utanför dina anläggningar i ett dynamiskt moln, vilket gör att arbetet går snabbare och minskar riskerna.

Ridåvideo 

IBM PureApplication Service
on SoftLayer