PureSystems

Navigacija pomoću primarnih kartica
Navigacija pomoću primarnih kartica

Stupite u kontakt za početne informacije

IBM PureSystems

IBM PureSystems™ rešenja kombinuju fleksibilnost sistema za opštu namenu, elastičnost cloud tehnologije i jednostavnost uređaja. Oni su inherentno integrisani i isporučuju se sa ugrađenom ekspertizom stečenom na osnovu višedecenijskog iskustva da bi se isporučilo pojednostavljeno IT iskustvo.

PureFlex
sistem »

IBM PureFlex™ sistem kombinuje i optimizuje kapacitete za računanje, skladištenje, umrežavanje i virtuelizaciju u jedan infrastrukturni sistem u okviru jedinstvene, objedinjene upravljačke konzole. Ovi unapred konfigurisani i unapred integrisani sistemi obezbeđuju cloud infrastrukturu koja je odmah spremna za korišćenje.

PureApplication
sistem »

je sistem platforme dizajniran i podešen specijalno za transakcione mrežne aplikacije i aplikacije baze podataka. Ova fleksibilna platforma, predodređena za radna opterećenja je dizajnirana tako da bude laka za primenu, prilagođavanje, obezbeđivanje i upravljanje. Bilo da radite u tradicionalnom okruženju ili u privatnom cloud okruženju, ovo rešenje kompanije IBM vam može obezbediti nadmoćnu IT ekonomičnost.

PureData
sistem »

Kako se izazovi big data današnjice uvećavaju, zahtevi vezani za data centre nikada nisu bili veći. PureData™ sistem, najnoviji član PureSystems porodice je optimizovan ekskluzivno za isporučivanje data usluga današnjim zahtevnim aplikacijama uz jednostavnost, brzinu i niže troškove.


Moć obrazaca za infrastrukturu

Automatizovano upravljanje širom unapred integrisanih računarskih, skladišnih i mrežnih resursa omogućava brži odnos vremena prema vrednosti i smanjuje operativne troškove, tako da vaši IT resursi mogu da se namene zadacima koji dodaju vrednost. PureFlex sistem se isporučuje sa ugrađenim obrascima stručnih znanja koji su podešeni tako da odgovaraju vašem preduzeću.


Obrasci za aplikacije

Unapred definisane arhitekture aplikacija i neophodne usluge platforme koje sistem primenjuje i kontroliše u skladu sa setom smernica.

Šabloni platforme

Unapred konfigurisane i pravilima upravljane usluge platforme kao što su keširanje, elastičnost, pruzimanje posla instance koja padne, sigurnost i midlver za usluge aplikacije, bazu podataka i slanje poruka.

Šabloni infrastrukture

Automatizovano upravljanje infrastrukturom koje se reguliše smernicama na različitim računarskim, skladišnim i mrežnim resursima.


Koje su prednosti obrazaca?

Veća kontrola

Sa optimizovanim obrascima stručnih znanja možete ubrzati primenu cloud tehnologije i smanjiti rizik.

Veća agilnost

Ubrzajte odnos vremena prema vrednosti sa stručnim znanjima koja su bukvalno ugrađena u rešenje, čime se eliminišu manuelni koraci i pokreće uvođenje inovacija.

Pojednostavljen proces

Obrasci stručnih znanja će vam pomoći da pojednostavite primenu i upravljanje aplikacionim radnim opterećenjima i minimizujete potencijalne probleme prilikom pokretanja i manuelne greške.

Bolja efikasnost

Obrasci pomažu u smanjivanju troškova i čuvanju resursa uz poboljšano upravljanje i brže, automatizovane odgovore na probleme.

Konverzacije

Tweet-ovi

Blog