PureSystems

Navigacija pomoću primarnih kartica
Navigacija pomoću primarnih kartica

Stupite u kontakt za početne informacije

 

Objedinjavanjem 75 postojećih fizičkih računara na samo jedan server omogućava nam uštedu u potrošnji energije od oko 25%. Na ovaj način ćemo ostvariti veće marže što će nam omogućiti da dragocena finansijska sredstva uložemo u traganje za inovacijama u oblasti medicine.

- Andrea Gvido
IT menadžer
Bolnica iz Novare

Pogledajte VALECARD (00:04:25)


PureSystem studije slučaja

 

Pogledajte još studija slučaja

 

Walgreens

Možete da optimizujete poslovne procese kako bi ubrzali prispeće podataka o kupcima do svojih zaposlenih? Korišćenjem obrazaca u okviru IBM PureApplication sistema, kompanija Walgreens je uspostavila skup poslovnih pravila kojima automatizuje i ubrzava rutinske administrativne odluke.

- Džejson Stot, direktor infrastrukture, Walgreens

Pola
Post iz kompanije BonTon
Bon-Ton

Mogu li trgovci na malo bolje da razumeju svoje kupce? Kompanija Bon-Ton je uvela IBM PureData sistem za analitiku kako bi dobijala bolje uvide iz informacija koje je već prikupila od svojih kupaca.


- Pola Post, potpredsednik grupe za otpimizaciju trgovine, kompanije Bon-Ton

Čarls
Long
Centerline

Kako bi se klijentima ponudila "odgovorna kreativna" rešenja, kompaniji Centerline je bila potrebna snažnija, agilnija IT infrastruktura sa bržim odzivom. IBM PureFlex System obezbedio je efikasnu, integrisanu moć skladištenja, umrežavanja i izračunavanja u okviru jednog sistema

- Čarls Long, izvršni direktor, Centerline Digital


Blogovi o PureSystems

 

Čista,
jasna, hibridna cloud
okruženja

Čista, jasna hibridna cloud okruženja sa novim funkcionalnostima

Najnoviji IBM PureApplication softver V2.0 nudi skup poboljšanih obrazaca.

Pročitajte o pogodnostima koje nudi ovaj softver

Lego

Korišćenjem IBM PureApplication Service on SoftLayer platformi za izgradnju vašeg cloud okruženja

Ponude kompanije IBM sa unapređenim cloud okruženjem omogućavaju vam da kreativno izgrađujete složena okruženja služeći se obrascima kao LEGO kockicama.

Pročitajte postove na blogu

Pola Post iz kompanije BonTon

Bon-Ton prodavnice brzo dobijaju uvide o svojim kupcima.

IBM PureData sistem za analitiku pomaže kompanijama koje se bave prodajom u maloprodajnim objektima da svojim kupcima obezbede inovativna iskustva kupovine.

Pročitajte post sa bloga Future Ready Friday

Pređite na sajt o PureSystems rešenjima

Prva globalna' porodica sistema sa integrisanim stručnim znanjima


Pogledajte kako će ugrađena,
visoko dostupna
stručna znanja promeniti IT sisteme

Sistemi sa integrisanim sručnim znanjima će neminovno uneti promene u IT sisteme i poslovanje preduzeća. Sa ugrađenim stručnim znanjima, dizajnom koji objedinjuje sve potrebne elemente u jedan sistem i pojednostavljenim iskustvom sveukupnog upravljanja, PureSystems definitivno čini da vaše iskustvo sa informacionim tehnologijama i njihovom ekonomičnošću ide u našu korist.

Autor i predavač Piter Hinsen će govoriti o današnjem IT svetu, o dolasku sistema sa integrisanim stručnim znanjima i njihovom uticaju, zajedno sa drugim stručnjacima.

 

Pogledajte video okruglog stola

Pređite na sajt o PureSystems rešenjima

Prva globalna ' porodica sistema sa integrisanim stručnim znanjima


Vreme je' da se iz korena
promeni način razmišljanja o tome
kako organizacijem mogu
iskoristiti stručna znanja o informacionim tehnologijama za dalji napredak u poslovanju.

Sistemi sa integrisanim stručnim znanjima će neminovno uneti promene u IT sisteme i poslovanje preduzeća svojim ugrađenim stručnim znanjima, dizajnom koji obuhvata sve potrebne elemente u jedan sistem i pojednostavljenim iskustvom sa upravljanjem celokupnim sistemom.

Otkrijte šta je sve' moguće sa ugrađenim stručnim znanjima. Saznajte sve o obrascima stručnih znanja za preduzeća. Pozivamo vas da pogledate video lansiranju proizvoda.

 

Pogledajte vebcast o lansiranju proizvoda

Pređite na sajt o PureSystems rešenjima

Expert Systems će biti pogonska snaga pametnije planete

Sve što danas koristimo postaje pametnije, od jednostavnih uređaja koje nosimo u džepovima do složenih energetskih mreža koje napajaju čitave gradove. A usred ovako naglog razvoja, menjaju se i infrastrukture - postaju pametnije i dobijaju dodatne mogućnosti.
U kompaniji IBM, ekspertizu sada ugrađujemo direktno u računarske sisteme i time kreiramo novu klasu računara koji se nazivaju sistemi sa integrisanim znanjima. Ovi sistemi se oslanjaju na ono što nazivamo obrascima stručnih znanja, proces koji koristi kolektivno znanje celokupne industrije za isporučivanje širokog opsega mogućnosti, uz drastično smanjenje vremena i troškova angažovanja stručne snage.

Pređite na sajt o PureSystems rešenjima

Nemojte' govoriti o budućim informacionim tehnologijama.
Isporučite ih.


Abmuj Goval' generalni direktor Grupe za razvoj & proizvodnju
tehnologije &sistema kompanije IBM

Želite li da saznate više o mogućnostima razvoja IBM PureSystems rešenja? Bez obzira da li ste već poslovni partner kompanije IBM ili potencijalni novi član zajednice poslovnih partnera kompanije IBM, molimo, pogledajte linkove date ispod kako biste nastavili dalje.

Proučite resurse dostupne
poslovnim partnerima kompanije IBM

Saznajte više o tome ovde

Još uvek niste
poslovni partner kompanije IBM?

Pridružite se svetu partnera danas!

Pogledajte video

Pređite na sajt o PureSystems rešenjima

Menjanje
ekonomičnosti IT-ja

 

70% današnjih' IT budžeta se troši isključivo poslovne aktivnosti i održavanje*, što često dovodi do kompromisa u učinku i isporuci usluga. Dakle, kako možete alocirati više IT resursa za inovativne usluge koje zadovoljavaju poslovne zahteve vaše organizacije?
Odgovor je jednostavan. PureSystems, prva globalna' porodica sistema sa integrisanim stručnim znanjima. Sa ugrađenim stručnim znanjima koja se baziraju na 'obrascima' - stručnim znanjima stečenim iz hiljade poslovnih angažmana kompanije IBM, temeljnog istraživanja i dokazanih najboljih praksi - možete brzo automatizovati širok opseg IT funkcija. Možete brže isporučivati nove aplikacije i usluge, na ekonomičniji način odgovarati na promene u potražnji na tržištu i poboljšati radni učinak.

* IDC, virtuelna tehnologija koja menja pravila igre: Velika pomeranja i inovacije koje će zauvek izmeniti vaše IT poslovanje, doc #DR2011_GS4_MB, mart 2011.

Saznajte kako su
ponuđena PureSystems rešenja kompanije IBM
doživeli
stručnjaci iz ove industrije

Pođite u samostalan obilazak kako biste saznali više o IBM PureSystems porodici proizvoda i načinu na koji obrascimogu da pojednostave kompleksne zadatke i da istovremeno uštede vreme i novac i brže postignu poslovne rezultate.

Detaljnije pregledajte IBM PureSystems

Pređite na sajt o PureSystems rešenjima

Iskoristite snagu obrazaca za bržu izgradnju dinamičnog cloud-a

Cloud može kreirati nove usluge, proširiti vaša ulaganja u postojeće aplikacije i pomoći vam da unesete inovacije u vaše poslovanje– ali tradicionalne metode, koje su korišćene u tu svrhu, mogu biti kompleksne i skupe.

Džejson Mekgi, glavni tehnološki direktor u kompaniji IBM za PureApplication Systems, govori o tome kako PureSystems rešenja uz pomoć obrazaca vama omogućavaju da brže i uz manje rizika izgrađujete i koristite aplikacije u okviru dinamičnog cloud-a, bilo u vašim poslovnim prostorijama ili izvan njih.

Pogledajte video prezentaciju 

IBM PureApplication Service
on SoftLayer