Luaţi legătura cu noi pentru mai multe detalii

PureData System

Ca urmare a creşterii provocărilor privind volumele mari de date, în prezent sarcina centrelor de date este mai covârşitoare ca oricând. IBM PureData™ System este optimizat exclusiv pentru furnizarea serviciilor de date necesare actualelor aplicaţii, cu simplitate, viteză şi costuri reduse.


PureData System for Hadoop

Noul IBM PureData™ System for Hadoop reduce complexitatea implementării volumelor mari de date în companie. Accelerează analizele Hadoop şi îmbunătăţeşte data warehouse cu o arhivă interogabilă.

Citiţi mai multe (US)  

PureData System for Analytics

IBM PureData™ System for Analytics, motorizat de tehnologia Netezza, optimizează performanţa analizelor complexe şi permite rularea algoritmilor în doar câteva minute, nu în ore întregi.

Citiţi mai multe


PureData System for Operational Analytics

În prezent, companiile au nevoie de un sistem de tip depozit de date care să le furnizeze informaţiile necesare pentru luarea deciziilor în timp real. IBM PureData™ System for Operational Analytics este optimizat pentru analize operaţionale şi tratarea a peste 1000 de interogări operaţionale concurente.

Citiţi mai multe (US)


PureData System for Transactions

IBM PureData™ System for Transactions este o platformă de bază de date integrată şi pregătită pentru rulare, proiectată exclusiv pentru încărcările de lucru ce implică date tranzacţionale. Ajută companiile să scadă complexitatea, să accelereze obţinerea valorii şi să micşoreze costurile.

Citiţi mai multe (US)