Nagivare file principale

Luaţi legătura cu noi pentru mai multe detalii

 

Consolidarea pe un singur server a 75 de maşini fizice existente va reduce cu aproximativ 25% costurile legate de energie. Aceasta ne va permite să îmbunătăţim marjele operaţionale şi să alocăm resurse financiare importante domeniului inovaţiilor medicale.

- Andrea Guido
IT Operations Manager
Ospedale di Novara

Urmăriţi VALECARD (00:04:25)


Studii de caz PureSystems

 

Alte studii de caz

 

Walgreens

Puteţi optimiza procesele pentru a accelera accesul angajaţilor la datele clienţilor? Utilizând tipare pe IBM PureApplication System, Walgreens a stabilit un set de reguli operaţionale care automatizează şi ajută la accelerarea deciziilor administrative de rutină.

- Jason Stott, director de infrastructură, Walgreens

Paula Post, BonTon
Bon-Ton

Pot comercianţii cu amănuntul să-şi înţeleagă mai bine clienţii? Bon-Ton a implementat IBM PureData for Analytics, pentru a ajuta la selectarea informaţiilor valoroase din datele pe care le colectează de la clienţi.


- Paula Post, vicepreşedinte al grupului de optimizare a mercantizării, Bon-Ton

Charles
Long
Centerline

Pentru a le furniza clienţilor soluţii bazate pe "creativitate responsabilă", Centerline avea nevoie de o infrastructură IT mai puternică, mai agilă şi cu o capacitate mai mare de reacţie. IBM PureFlex System le asigură, în mod eficient şi integrat, stocarea, interconectarea în reţea şi puterea de calcul de care au nevoie

- Charles Long, CEO, Centerline Digital


Bloguri PureSystems

 

Viitor senin pentru cloud-urile hibride

Noile capabilităţi le asigură un viitor senin cloud-urilor hibride

IBM PureApplication Software V2.0 utilizează un motor de tipare îmbunătăţit.

Citiţi care sunt avantajele

Lego

Construiţi un cloud utilizând IBM PureApplication Service pe SoftLayer

La fel ca în cazul cuburilor LEGO, ofertele cloud IBM avansate vă permit să construiţi în mod creativ medii complexe, utilizând tipare.

Citiţi comunicarea din blog

Paula Post, BonTon

Bon-Ton Stores obţine rapid informaţii valoroase despre clienţi

IBM PureData System for Analytics ajută acest comerciant cu amănuntul din S.U.A. să furnizeze o experienţă inovatoare la cumpărare.

Citiţi comunicarea Future Ready Friday din blog

Continuaţi cu site-ul PureSystems

Prima gamă de sisteme cu expertiză integrată din lume


Aflaţi cum va fi transformat IT-ul
de către expertiza integrată,
disponibilă pe scară largă

Sistemele expert integrate sunt pregătite să transforme IT-ul şi companiile. Prin expertiza integrată, design-ul all-in-one şi experienţa simplificată a întregii gestionări, PureSystems vă rezolvă decisiv problemele legate de experienţa şi indicatorii economici ai IT-ului.

Autorul şi prezentatorul Peter Hinssen discută cu un grup de experţi despre "peisajul" IT actual şi despre apariţia şi impactul sistemelor expert integrate.

 

Urmăriţi înregistrarea discuţiei

Continuaţi cu site-ul PureSystems

Prima gamă de sisteme cu expertiză integrată din lume


Este momentul să regândim
modalitatea în care
organizaţiile utilizează
expertiza IT.

Sistemele expert integrate sunt pregătite să transforme IT-ul şi companiile prin expertiza integrată, design-ul all-in-one şi experienţa simplificată a gestionării.

Aflaţi ce posibilităţi oferă expertiza integrată. Citiţi despre tiparele de expertiză pentru companie. Vă invităm să urmăriţi filmul webcast-ului de lansare.

 

Urmăriţi webcast-ul lansării

Continuaţi cu site-ul PureSystems

Sistem expert pentru o planetă mai inteligentă

În zilele noastre, tot ceea ce utilizăm devine mai inteligent, de la dispozitivele simple pe care le purtăm în buzunare, pană la complexele reţele de distribuire a energiei care alimentează oraşele. În cadrul acestor evoluţii rapide, se schimbă şi infrastructurile – devin mai inteligente şi sunt dotate cu mai multe capabilităţi.
La IBM, noi integrăm expertiza direct în sistemele informatice pentru a crea o nouă clasă de calculatoare, numită sisteme expert integrate. Aceste sisteme au la bază ceea ce noi numim Tipare de expertiză – procesul de distilare a cunoştinţelor colective dintr-un întreg domeniu de activitate pentru a furniza o gamă largă de capabilităţi şi a reduce substanţial durata şi costul implementării.

Continuaţi cu site-ul PureSystems

Depăşiţi sfera discuţiilor despre viitorul IT-ului.
Pregătiţi-vă să-l experimentaţi.


Ambuj Goval, Manager General IBM pentru Dezvoltare şi Fabricaţie,
Systems & Technology Group

Doriţi să aflaţi mai multe despre oportunităţile de dezvoltare a soluţiilor IBM PureSystems? Indiferent dacă sunteţi deja un partener de afaceri IBM sau un posibil nou membru al comunităţii partenerilor de afaceri IBM, utilizaţi link-urile de mai jos pentru a afla mai multe.

Exploraţi resursele pentru
Parteneri de afaceri IBM

Aflaţi mai multe aici

Încă nu sunteţi
partener de afaceri IBM?

Alăturaţi-vă la PartnerWorld chiar acum!

Urmăriţi filmul

Continuaţi cu site-ul PureSystems

Schimbarea
indicatorilor economici IT

 

În prezent, numai costurile operaţiilor şi mentenanţa consumă 70% din bugetele IT*, ceea ce duce adesea la scăderea performanţei şi calităţii furnizării serviciilor. Cum puteţi aloca mai multe resurse IT pentru servicii inovatoare, astfel încât să satisfaceţi necesităţile afacerii derulate de organizaţia dumneavoastră?
Răspunsul este simplu. PureSystems, prima gamă de sisteme cu expertiză integrată din lume. Cu expertiză integrată, bazată pe 'tipare' - expertiză provenită din miile de angajamente IBM, cercetări avansate şi cele mai bune practici dovedite - puteţi automatiza rapid un set de funcţii IT. Puteţi furniza noile aplicaţii şi servicii mai repede, puteţi răspunde eficient din punct de vedere al costurilor la schimbarea cererilor şi puteţi îmbunătăţi performanţa încărcărilor de lucru.

* IDC, Tehnologia virtualizării schimbă regulile jocului: Principalele schimbări şi inovaţii care vor transforma pentru totdeauna domeniul IT, doc. #DR2011_GS4_MB, martie 2011.

Aflaţi mai multe despre
oferta IBM PureSystems
cu ajutorul experţilor
din industrie

Parcurgeţi un tur cu auto-ghidare, pentru a afla mai multe despre gama de produse IBM PureSystems şi modul în care tiparele pot simplifica sarcinile complexe, astfel încât să economisiţi timp şi bani şi să atingeţi mai rapid obiectivele afacerii.

Aflaţi mai multe despre IBM PureSystems

Continuaţi cu site-ul PureSystems

Utilizaţi puterea oferită de tipare pentru a construi mai rapid un cloud dinamic

Un cloud vă permite să creaţi noi servicii, să extindeţi investiţia existentă în aplicaţii şi să vă inovaţi afacerea - însă metodele tradiţionale pot fi complexe şi costisitoare.

Jason McGee, IBM CTO, PureApplication Systems, discută despre modul în care soluţiile PureSystems utilizează tipare pentru a vă ajuta să construiţi şi să implementaţi aplicaţii la şi în afara sediului, într-un cloud dinamic, mai rapid şi cu mai puţine riscuri.

Video
cortină 

IBM PureApplication Service
on SoftLayer