Luaţi legătura cu noi pentru mai multe detalii

Implementaţi soluţiile mai rapid

Acceleraţi de la câteva săptămâni la câteva zile sau minute implementarea noilor aplicaţii,
cum ar fi cele mobile, sociale, pentru volume mari de date sau analitice, cu expertiza integrată şi integrarea prin proiectare furnizate de ofertele IBM PureSystems™.

De ce organizaţiile IT cu capacitate mare de reacţie se bazează pe sisteme integrate - Un document informativ Forrester Consulting

Descărcaţi acest document informativ

În domeniul IT se produc modificări importante, iar organizaţiile îşi reconsideră abordările, pentru a-şi valorifica afacerea rapid şi flexibil. În acest document Forrester Consulting privind leadership-ul eficient, comandat de IBM, aflaţi despre o importantă transformare a IT-ului, care este în curs de derulare pentru companiile care abia încep acest proces sau cele care deja implementează modificările.

Emblema Forrester
creat de

Forrester Consulting

Forrester Consulting furnizează consultanţă bazată pe studii independente şi obiective, pentru a ajuta liderii să stabilească strategia şi să acţioneze cu privire la oportunităţile create de modificare. Forrester oferă acces la studii proprii, date privind consumatorii şi companiile, consultanţă personalizată, evenimente, comunităţi online şi programe pentru întâlniri între directorii executivi.