PureSystems

Navigering på primærflipp

Kontakt oss for å komme i gang

PureData System

Dagens utfordringer knyttet til store datamengder øker hele tiden, og kravene til datasystemer har aldri vært høyere. IBM PureData™ System er optimalisert utelukkende for å levere datatjenester til dagens krevende applikasjoner, enkelt, raskt og til lavere kostnader.


PureData System for Hadoop

Det nye IBM PureData™ System for Hadoop forenkler implementeringen av en løsning for store datamengder i virksomheten. Det gir raskere Hadoop-analyser og forbedrer datavarehuset med et arkiv det kan utføres spørringer mot.

Les mer (USA)  

PureData System for Analytics

IBM PureData™ System for Analytics, som drives av Netezza-teknologi, optimaliserer ytelsen for komplekse analyser og gjør det mulig å kjøre algoritmer i løpet av minutter, ikke timer.

Les mer


PureData System for Operational Analytics

I dag trenger bedriftene et datavarehussystem som er bygd for å levere innsikt for beslutningstaking i sanntid. IBM PureData™ System for Operational Analytics er optimalisert for driftsanalyser og utformet for å håndtere over 1000 samtidige driftsspørringer.

Les mer (USA)


PureData System for Transactions

IBM PureData™ System for Transactions er en integrert og forhåndskonfigurert databaseplattform som er utformet eksklusivt for transaksjonsdataoppgaver. Det hjelper virksomheter med å redusere kompleksiteten, gi raskere avkastning og redusere kostnadene.

Les mer (USA)