PureSystems

Navigering på primærflipp

Kontakt oss for å komme i gang

 

Konsolidering av 75 eksisterende fysiske maskiner til en enkelt server vil redusere energikostnadene med omtrent 25 %. Dette vil bidra til bedre driftsmargin og gjøre det mulig for oss å tildele verdifulle økonomiske ressurser i jakten på medisinsk innovasjon.

- Andrea Guido
IT Operations Manager
Ospedale di Novara

Se VALECARD (00:04:25)


PureSystems-casestudier

 

Se flere casestudier

 

Walgreens

Kan du optimalisere prosesser for å få kundedata raskere til de ansatte? Ved å bruke integrert ekspertise på IBM PureApplication System etablerte Walgreens et sett med forretningsregler som automatiserer og bidrar til raskere rutinemessige administrative beslutninger.

- Jason Stott, Director of Infrastructure, Walgreens

BonTon Paula Post
Bon-Ton

Kan butikkjedene forstå kundene sine bedre? Bon-Ton implementerte IBM PureData for Analytics for å skaffe seg innsikt fra informasjon de allerede samlet inn fra kunder.


- Paula Post, Group VP of Merchandising Optimization, Bon-Ton

Charles Long
Centerline

For å kunne gi kundene løsninger med "målbar kreativitet" trengte Centerline en kraftigere, smidigere og raskere IT-infrastruktur. IBM PureFlex System gav en effektiv løsning med integrert lagring, nettverk og prosessering

- Charles Long, CEO, Centerline Digital


PureSystems-blogger

 

Rene, klare hybride nettskyer

Rene, klare hybride nettskyer med nye funksjoner

Den nyeste IBM PureApplication Software V2.0 utnytter forbedret bruk av integrert ekspertise.

Les om fordelene

Lego

Bruke IBM PureApplication Service on SoftLayer til å bygge opp din nettsky

På samme måte som LEGO-klosser gjør IBMs avanserte nettskyløsninger det mulig for deg å bruke kreativiteten til å konstruere komplekse miljøer ved hjelp av innebygd ekspertise, også kalt mønstre.

Les blogginnlegget

BonTon Paula Post

Bon-Ton Stores skaffer seg kundeinnsikt raskt

IBM PureData System for Analytics hjelper butikkjede i USA med å levere en innovativ handleopplevelse.

Les bloggposten Future Ready Friday

Fortsett til PureSystems-nettstedet

Verdens første systemfamilie med integrert ekspertise


Se hvordan innebygd
og svært tilgjengelig
ekspertise vil endre IT

Systemer med integrert ekspertise vil endre både IT og forretningsdrift. Med innebygd ekspertise, komplette pakker og forenklet administrasjon vipper PureSystems opplevelsen av og økonomien for IT så avgjort i din favør.

Forfatter og taler Peter Hinssen diskuterer det nåværende IT-landskapet og fremveksten og innvirkningen av systemer med integrert ekspertise sammen med et panel med eksperter.

 

Vis rundebordsvideoen

Fortsett til PureSystems-nettstedet

Verdens første systemfamilie med integrert ekspertise


Det er på tide
å tenke helt nytt om
hvordan organisasjoner kan
utnytte IT-ekspertise.

Systemer med integrert ekspertise vil endre IT og forretningsdrift med innebygd ekspertise, komplette pakker og forenklet administrasjon.

Finn ut hva som er mulig med innebygd ekspertise. Finn ut mer om hva integrert ekspertise kan gjøre for virksomheten din. Vi inviterer deg til å se webcastvideoen av lanseringen.

 

Vis lanseringswebcasten

Fortsett til PureSystems-nettstedet

Expert System for en smartere verden

Nå for tiden blir alt vi bruker, smartere, fra enkle apparater vi har i lommene til komplekse strømnett som forsyner store byer med strøm. Og i denne raske utviklingen endres også infrastrukturene - de blir smartere og får flere funksjoner.
I IBM bygger vi nå ekspertise direkte inn i datasystemer for å skape en ny klasse med datamaskiner som kalles systemer med integrert ekspertise. Disse systemene benytter seg altså av såkalt integrert ekspertise – som er en prosess for å destillere den kollektive kompetansen i en hel bransje for å levere et bredt utvalg av funksjoner og redusere tid og kostnader for implementeringer dramatisk.

Fortsett til PureSystems-nettstedet

Ikke snakk om fremtiden for IT.
Levér den.


Ambuj Goval IBMs General Manager of Development & Manufacturing,
Systems & Technology Group

Er du interessert i å finne ut mer om muligheter til å utvikle IBM PureSystems-løsninger? Enten du allerede er en IBM Business Partner eller et potensielt nytt medlem i IBM BP-fellesskapet, kan du bruke linkene nedenfor til å finne mer informasjon.

Se nærmere på ressurser for
IBM Business Partnere

Les mer her

Ikke en IBM
Business Partner ennå?

Bli med i PartnerWorld i dag!

Se videoen

Fortsett til PureSystems-nettstedet

Endre
økonomien for IT

 

I dag brukes 70 prosent av IT-budsjetter på drift og vedlikehold*, noe som ofte fører til dårligere ytelse og tjenestekvalitet. Så hvordan kan du avsette flere IT-ressurser til innovative tjenester for å dekke forretningsbehovene i organisasjonen din?
Svaret er enkelt. PureSystems, verdens første systemfamilie med integrert ekspertise. Med innebygd ekspertise basert på 'mønstre' - det vil si ekspertise som er samlet gjennom tusenvis av IBM-oppdrag, omfattende forskning og utprøvde metoder - kan du raskt automatisere en rekke IT-funksjoner. Du kan levere ny applikasjoner og tjenester raskere, reagere kostnadseffektivt på endringer i etterspørselen og forbedre ytelsen for systemet.

* IDC, Game Changing Virtual Technology: Major Shifts and Innovations that will Forever Change your IT Business, doc #DR2011_GS4_MB, mars 2011.

Opplev IBM
PureSystems-løsningen
gjennom øynene til
bransjeeksperter

Se på denne innføringen om IBM PureSystems-produktfamilien og om hvordan mønstre kan gjøre det enkelt å utføre komplekse oppgaver og spare deg for tid og penger, samtidig som du oppnår raskere resultater for virksomheten.

Se nærmere på IBM PureSystems

Fortsett til PureSystems-nettstedet

Utnytt den integrerte ekspertisen i form av mønstre for å bygge en dynamisk nettsky raskere

Nettskyen kan gi nye tjenester, forlenge dine eksisterende applikasjonsinvesteringer og hjelpe deg med å skape innovasjon i virksomheten – men tradisjonelle metoder kan være kompliserte og kostbare.

Jason McGee, IBM CTO, PureApplication Systems, diskuterer hvordan PureSystems-løsninger bruker innebygd ekspertise i form av mønstre for å hjelpe deg med å bygge og implementere applikasjoner lokalt og eksternt med en dynamisk nettsky, raskere og med mindre risiko.

Curtain-video 

IBM PureApplication Service
på SoftLayer