PureSystems

Navigatie primaire tab

Neem om te beginnen contact op

PureFlex System

Het PureFlex™ System is een volledig geïntegreerd systeem waarin het beheer van server-, storage-, netwerk- en virtualisatieresources is gebundeld. Het systeem maakt gebruik van Patterns of Expertise, ingebouwde expertisepatronen die gebaseerd zijn op de tientallen jaren ervaring en de duizenden klantenprojecten van IBM.

Al deze componenten zijn vooraf geconfigureerd en vooraf geïntegreerd in drie edities van de PureFlex System-producten: Express, Standard en Enterprise. Elk daarvan biedt een kant-en-klare cloud-infrastructuur.

Afbeelding van PureFlex System artikel downloaden

Zet de volgende stap om uw IT-kosten te verlagen

IBM PureFlex System: De volgende slimme stap in de evolutie van Enterprise IT.

Download de whitepaper


PureFlex System

Vooraf geconfigureerde, vooraf geïntegreerde infrastructuur

Het IBM PureFlex System combineert rekenkracht, storage, netwerkfuncties en virtualisatiemogelijkheden onder een enkele gebundelde managementconsole in een infrastructureel systeem. Een systeem dat een expert is in het aanvoelen en voorspellen van de resources die uw bedrijf nodig heeft.

Max.

40%verlaging van de energiekosten2

Max.

50%

verlaging van de kosten voor systeembeheer door integratie van resourcepools voor alle processoren, alle storage en alle netwerkfuncties4

 • -Voetnoten

  1. Gebaseerd op tests van IBM en gedocumenteerd in de IBM System x Virtualization Server Consolidation Sizing Methodology. IBM Flex System x240 ondersteunt 2,7 maal méér Peak Utilization Virtual Machines (VM's) dan de BladeCenter-blades van de vorige generatie. PureFlex System biedt beter geschaalde performance dan blades, dankzij de grotere totale geheugencapaciteit van Flex System x240 Compute Node.

  2. Flex System Compute Node x240 vraagt 40% minder energie dan Intel x86 processortechnologie van eerdere generaties.

  3. Gebaseerd op gesprekken met klanten en schattingen van IBM ten aanzien van de benuttingsgraad en performance van PureFlex System in vergelijking met eerdere generaties van bestaande systemen. De bestaande installatie van klanten bestaat uit Unix- en x86-servers van eerdere generaties, die in totaal 2010 processorcores bevatten. In het scenario met PureFlex System zijn er voor dezelfde applicatieset slechts 448 cores nodig, een besparing van 78%. Bron: Artikel van International Technology Group (ITG) over PureFlex System. In specifieke omgevingen van klanten kunnen de resultaten hiervan afwijken.

  4. Uit gesprekken van International Technology Group (ITG, een derde partij) met een groep bedrijven. “Vóór” PureFlex System en “ná” PureFlex System. De resultaten van de groep van zes bedrijven kende een piek van 57% in de voorspelde verhoging van de efficiency van systeembeheerders, en een gemiddelde van 42%. Overgenomen uit de whitepaper “Value Proposition for IBM Next Generation Platform System” van International Technology Group.

  5. Schattingen van interne Research and Development van IBM, waarin het vermogen van VMControl om automatisch opslag beschikbaar te stellen aan een VM (binnen 90 seconden) wordt vergeleken met twee systeembeheerders (storage- en serverbeheerders) die de opslag handmatig toewijzen, zonder VMControl (binnen 2 uur). In specifieke omgevingen van klanten kunnen de resultaten hiervan afwijken.6. Gebaseerd op interne schattingen en metingen van IBM Research and Development. De setup van de managementserver voor IBM Flex System neemt 131 minuten in beslag. De vergelijkbare setup voor BladeCenter duurt 388 minuten. Dit is gebaseerd op de “build to order” aanpak en is derhalve zeer conservatief, d.w.z. als de vooraf geconfigureerde opties (Express, Standard, Enterprise) in aanmerking zouden worden genomen, zouden de besparingen nog veel groter zijn. Om aan de veilige kant te blijven, wordt alleen de besparing van 66% genoemd. Vergeleken met de vorige generatie bladeservers. In specifieke omgevingen van klanten kunnen de resultaten hiervan afwijken.

Kracht van infrastructuurpatronen

Geautomatiseerd beheer van vooraf geïntegreerde server-, storage- en netwerkfuncties. Het resultaat: een kortere time-to-value en lagere operationele kosten, zodat uw IT-resources kunnen worden ingezet voor taken die een grotere meerwaarde opleveren. Elk PureFlex System wordt geleverd met ingebouwde Patterns of Expertise en is afgestemd op de specifieke eisen van uw bedrijf.Customize PureFlex met Open Choice

Open Choice biedt klanten de mogelijkheid hun PureFlex System te configureren met een breed spectrum aan elementen van IBM en IBM-partners. Doordat er op cruciale punten, zoals architectuur, storage, besturingssystemen, hypervisors en netwerken, zo veel keus is, kunnen de systemen optimaal worden afgestemd op de specifieke eisen van het bedrijf.

Playlists Open Choice-oplossingen: