PureSystems

Navigatie primaire tab

Neem om te beginnen contact op

IBM PureSystems

IBM PureSystems™ combineren de flexibiliteit van een standaardsysteem met de elasticiteit van cloud computing en de eenvoud van een appliance. Ze zijn al in hun ontwerp geïntegreerd en worden geleverd met ingebouwde expertise die door IBM in tientallen jaren is opgedaan. Dit betekent een aanzienlijke vereenvoudiging van de IT.

PureFlex
System »

Het IBM PureFlex™ System combineert en optimaliseert compute, storage, netwerkfuncties en virtualisatiemogelijkheden in een infrastructuur systeem dat werkt met één univeresele managementconsole. Dit vooraf geconfigureerde en vooraf geïntegreerde systeem vormt een kant-en-klare cloud infrastructuur.

PureApplication
System »

Het IBM PureApplication™ System is een platformsysteem dat specifiek ontworpen en afgestemd is voor transactionele web- en databaseapplicaties. Dit flexibele, workload-aware platform is eenvoudig te implementeren, aan te passen, te beveiligen en te beheren. Of u nu werkt met een traditionele omgeving of een private cloud-omgeving, deze oplossing van IBM kan de rendabiliteit van uw IT enorm doen toenemen.

PureData
System »

De problemen rond big data nemen met de dag toe en de eisen die aan datacenters worden gesteld, zijn nog nooit zo hoog geweest. PureData™ System, de nieuwste telg van de PureSystems-familie, is heel specifiek geoptimaliseerd voor het leveren van dataservices aan de veeleisende applicaties van dit moment. Eenvoud, snelheid en kostenverlaging zijn daarbij de sleutelwoorden.


Kracht van infrastructuurpatronen

Geautomatiseerd beheer van vooraf geïntegreerde server-, storage- en netwerkfuncties. Het resultaat: een kortere time-to-value en lagere operationele kosten, zodat uw IT-resources kunnen worden ingezet voor taken die een grotere meerwaarde opleveren. Elk PureFlex System wordt geleverd met ingebouwde Patterns of Expertise en is afgestemd op de specifieke eisen van uw bedrijf.


Applicatiepatronen

Vooraf gedefinieerde applicatiearchitecturen en vereiste platformservices die op basis van een set beleidslijnen door het systeem worden geïmplementeerd en beheerd.

Platformpatronen

Elastisch cachegebruik, failover, load balancing, beveiligings- en applicatieservice, database en messaging middleware: al deze platformservices zijn vooraf geconfigureerd en worden beleidsmatig beheerd.

Infrastructuurpatronen

Geautomatiseerd, beleidsgestuurd beheer van de infrastructuur voor alle server-, storage- en netwerkresources.


Wat zijn de voordelen van patronen?

Meer controle

Met geoptimaliseerde expertisepatronen kunt u de cloud-implementaties versnellen en de risico's verkleinen.

Meer flexibiliteit

Kortere time-to-value omdat de expertise letterlijk is ingebouwd in de oplossing, zodat handwerk niet meer nodig is en de innovatie wordt gestimuleerd.

Vereenvoudigde processen

Patronen dragen bij tot een vereenvoudiging van de implementatie en een beter beheer van applicatieworkloads, en bannen mogelijke opstartproblemen en handmatige fouten nagenoeg uit.

Grotere efficiency

Patronen helpen u de kosten te drukken en resources te besparen dankzij beter beheer en een snelle, geautomatiseerde aanpak van problemen.

Gesprekken

Tweets

Blog