PureSystems

Neem om te beginnen contact op

Cloud eenvoudiger maken

Om de cloud-implementatie eenvoudiger en sneller te laten verlopen, stappen veel organisaties over op IBM PureSystems™. Deze systemen zijn voor de cloud gebouwd en bieden self-service toegang tot elastische resources voor de cloud-infrastructuur en het applicatieplatform. Het beschikbaar stellen en beheren van deze resources is uiterst eenvoudig. PureSystems zijn vaak al binnen vier uur operationeel. Klaar om cloud-applicaties in gebruik te nemen.

Best practices en verwachte uitkomsten voor cloud — Enquête van IBM

Download deze whitepaper

Uit een recente enquête onder 1500 beslissers in de IT blijkt waar de belangrijkste voorstanders van cloud zich op focussen en welke voordelen ze denken te realiseren. PureSystems en de bijbehorende producten zijn bedoeld om de overstap op cloud eenvoudiger te maken — zodat u sneller kunt profiteren van de voordelen van cloud.

IBM-logo

Over dit onderzoek

Het IBM Center for Applied Insights brengt nieuwe manieren van denken, werken en leidinggeven naar voren. Via evidence-based research geeft het Center leidinggevenden alle wapens in handen voor pragmatische beslissingen en onderbouwde veranderingen.