PureSystems

Neem om te beginnen contact op

Efficiency van IT vergroten

Veel organisaties stappen over op de IBM PureSystems familie omdat ze daarmee kosten kunnen besparen, middels consolidatie van infrastructuur en applicaties en vereenvoudiging van het beheer en de bedrijfsvoering gedurende de volledige IT-levenscyclus.

Lees waarom klanten met IBM PureSystems werken om
het datacenter efficiënter te maken en kosten te besparen — IDC
Onafhankelijk onderzoek

Download dit onafhankelijke onderzoek3

Met het oog op stagnerende budgetten proberen veel grote bedrijven de IT in te zetten als onderscheidende factor. Om een beeld te krijgen van de manier waarop de efficiency van de IT kan worden verbeterd en de groei kan worden gestimuleerd, interviewde IDC negen bedrijven die de IBM PureSystem-familie hebben geïmplementeerd.

Randy Perry
geschreven door

Randy Perry

De heer Perry geeft al zeven jaar leiding aan de afdeling Maximizing Business Value van IDC. Als thought leader van IDC bij het promoten van de financiële voordelen van IT, was hij een pionier op het gebied van Return-on-Investment- en Cost-of-Ownership-methodiek en de ontwikkeling van Business Value sales tools en sales training. In tien jaar tijd rondde hij meer dan 75 onderzoeken af. Momenteel is hij bezig met het opzetten van de IDC Business Value-database ter ondersteuning van leveranciers en grote klanten van IDC.