PureSystems

Navigatie primaire tab

Neem om te beginnen contact op

 

Door het consolideren van 75 bestaande fysieke computers kunnen we ongeveer 25% besparen op de energiekosten. Dit vergroot de operationele marge, waardoor we waardevolle financiële middelen kunnen inzetten voor medische innovatie.

- Andrea Guido
IT Operations Manager
Ospedale di Novara

Bekijk de video over VALECARD (00:04:25)


PureSystems - Case study's

 

Meer case study's

 

Walgreens

Is het mogelijk om de processen zodanig te optimaliseren dat de data sneller van de klant bij de medewerker komen? Met behulp van patronen op IBM PureApplication System heeft Walgreens een set bedrijfsregels opgesteld waarmee routinematige administratieve beslissingen kunnen worden geautomatiseerd en versneld.

- Jason Stott, directeur Infrastructure, Walgreens

BonTon Paula Post
Bon-Ton

Kunnen retailers hun klanten beter begrijpen? Bon-Ton heeft IBM PureData for Analytics geïmplementeerd om inzichten op te doen op basis van de klantendata die ze toch al verzamelden.


- Paula Post, groeps-VP Merchandising Optimization, Bon-Ton

Charles Long
Centerline

Om klanten "verantwoorde creatieve" oplossingen te kunnen bieden, had Centerline behoefte aan een krachtige, wendbare en responsieve IT-infrastructuur. IBM PureFlex System leverde een efficiënte, geïntegreerde alles-in-één-oplossing voor compute, storage en networking

- Charles Long, CEO, Centerline Digital


PureSystems Blogs

 

Duidelijke, heldere hybride clouds

Duidelijke, heldere hybride clouds met nieuwe mogelijkheden

De nieuwste IBM PureApplication Software V2.0 profiteert van een verbeterde pattern engine.

Lees alles over de voordelen

Lego

IBM PureApplication Service on SoftLayer gebruiken voor het bouwen van een cloud

De geavanceerde cloud aanbiedingen van IBM zijn net LEGO-steentjes: u kunt er heel creatief complexe omgevingen mee bouwen, op basis van duidelijke patronen.

Lees de blogpost

BonTon Paula Post

Bon-Ton Stores krijgen sneller inzicht in de klant

IBM PureData System for Analytics helpt Amerikaanse retailer bij het aanbieden van een innovatieve winkelervaring.

Lees de Future Ready Friday blogpost

Ga naar de site van PureSystems

's Werelds eerste familie van systemen met geïntegreerde expertise


Kijk waarom ingebouwde,
uiterst beschikbare
expertise de IT verandert
؁

Expert integrated systems hebben alles in zich om business en IT ingrijpend te veranderen. De combinatie van een alles-in-één-ontwerp en vereenvoudigd systeembeheer staat daarvoor garant. Met PureSystems veranderen de manier van werken en de effectiviteit van de IT overtuigend in uw voordeel.

Auteur en spreker Peter Hinssen praat met een panel van deskundigen over het huidige IT-landschap en de opkomst en impact van expert integrated systems.

 

Bekijk de video van de roundtable

Ga naar de site van PureSystems

's Werelds eerste familie van systemen met geïntegreerde expertise

Het wordt tijd om heel anders te gaan denken over de manier waarop organisaties kunnen profiteren van IT expertise.

Expert integrated systems hebben alles in zich om het bedrijfsleven en de IT ingrijpend te veranderen. De combinatie van een alles-in-één-ontwerp en vereenvoudigd systeembeheer staat daarvoor garant.
Ontdek de mogelijkheden van ingebouwde expertise. Laat u informeren over expertisepatronen voor grote bedrijven. We nodigen u van harte uit om de webcast van de lancering te bekijken.

 

Bekijk de webcast van de lancering

Ga naar de site van PureSystems

Expert Systems voor een slimmere wereld

Alles wat we tegenwoordig gebruiken, wordt slimmer. Van eenvoudige apparaten in onze broekzak tot complexe elektriciteitsnetwerken waarmee hele steden van stroom worden voorzien. In het hart van deze snelle ontwikkelingen blijven ook de infrastructuren niet ongemoeid. Ze worden slimmer en krijgen steeds meer mogelijkheden.
Bij IBM zorgen we er nu voor dat de expertise rechtstreeks wordt ingebouwd in de computersystemen. Zo is er een nieuwe klasse van computers ontstaan die we expert integrated systems noemen. Deze systemen werken met zogenoemde Patterns of Expertise – expertisepatronen waarin de collectieve kennis van een complete branche is vastgelegd. Dergelijke patronen bieden een breed spectrum aan mogelijkheden en zorgen voor een enorme vermindering van de implementatietijd en -kosten.

Ga naar de site van PureSystems

Praat niet over de toekomst van IT.
Maak hem mogelijk.


Ambuj Goval IBM General Manager Development & Manufacturing,
Systems & Technology Group

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om IBM PureSystems-oplossingen te ontwikkelen? Of u nu al een IBM Business Partner bent of een potentieel nieuw lid bent van de IBM BP-community: neem een kijkje bij de onderstaande links voor meer informatie.

Informatiebronnen voor
IBM Business Partners

Meer informatie

Nog geen IBM
Business Partner?

Meld u nu aan voor PartnerWorld!

Bekijk de video

Ga naar de site van PureSystems

Naar een andere
effectiviteit van de IT

 

70% van het IT-budget gaat tegenwoordig op aan operationele activiteiten en onderhoud.* In veel gevallen leidt dit tot een verslechtering van de performance en de dienstverlening. Maar hoe kunt u nu meer IT-resources reserveren voor innovatieve diensten die voldoen aan de zakelijke eisen van uw organisatie?
Het antwoord is eenvoudig. PureSystems, 's werelds eerste familie van systemen met geïntegreerde deskundigheid. Met ingebouwde expertise op basis van 'patronen' kunt u een groot aantal IT-functies snel en doeltreffend automatiseren. Deze expertise heeft IBM opgedaan in duizenden klantenprojecten, diepgaand onderzoek en beproefde best practices. Nieuwe applicaties en diensten kunnen sneller worden opgeleverd, veranderingen in de vraag kunnen rendabeler worden opgevangen en de performance van workloads gaat omhoog.

* IDC, Game Changing Virtual Technology: Major Shifts and Innovations that will Forever Change your IT Business, doc #DR2011_GS4_MB, maart 2011.

Ervaar de IBM
PureSystems producten
door de ogen van
branche-experts

Leid uzelf rond door de productgroep IBM PureSystems en kijk hoe het komt dat complexe taken eenvoudiger worden dankzij patronen. U bespaart tijd en geld en u boekt sneller resultaten.

Bekijk IBM PureSystems van dichterbij

Ga naar de site van PureSystems

Profiteer van de kracht van patronen en bouw sneller dynamische clouds

Cloud biedt kansen voor nieuwe services, voor het veiligstellen van investeringen in bestaande applicaties en voor innovatie van uw organisatie – maar traditionele methoden zijn vaak kostbaar en complex.

Jason McGee, IBM CTO van PureApplication Systems, bespreekt de manier waarop er in PureSystems-oplossingen gebruik wordt gemaakt van patronen voor het bouwen en het in- en extern implementeren van applicaties binnen een dynamische cloud. Sneller en met minder risico's.

Curtain video 

IBM PureApplication Service
on SoftLayer