PureSystems

Elsődleges fül navigáció

A kezdéshez lépjen kapcsolatba velünk

A kezdéshez lépjen kapcsolatba velünk


Az infrastruktúraminták ereje

A gyárilag integrált számítási, tárolási és hálózatkezelési erőforrások automatikus felügyelete gyorsabb megtérülést és alacsonyabb üzemeltetési költségeket tesz lehetővé, így az IT-erőforrások más, nagyobb értéket teremtő feladatokra csoportosíthatók át. A PureFlex System beépített és a vállalathoz illesztett szakértői mintákkal érkezik.


Alkalmazásminták

Előre meghatározott alkalmazásarchitektúrák és szükséges platformszolgáltatások, amelyeket a rendszer telepít és felügyel a megadott irányelvek szerint.

Platformminták

Előre beállított, irányelvekkel felügyelt platformszolgáltatások, például gyorsítótárazás, rugalmasság, feladatátvétel, terheléselosztás, biztonsági és alkalmazásszolgáltatások, adatbázis- és üzenetkezelő közvetítő szoftver.

Infrastruktúraminták

Automatizált, irányelvekre épülő infrastruktúrafelügyelet a számítási, tárolási és hálózati erőforrásoknál.


Mik a minták előnyei?

Nagyobb felügyelet

Az optimalizált szakértelemminták segítségével felgyorsíthatja a felhő alapú megoldások megvalósítását és csökkentheti a kockázatot.

Nagyobb rugalmasság

Rövidítse le a megtérülési időt olyan szakértelemmel, amelyik szó szerint be van építve a megoldásba, feleslegessé téve a manuálisan elvégzendő lépéseket és elősegítve az innovációt.

Egyszerűbb folyamat

A minták segítenek az alkalmazásterhelések telepítésének és felügyeletének egyszerűsítésében, illetve minimalizálják az indítási és manuális hibákat.

Jobb hatékonyság

A minták segítenek a költségek csökkentésében és az erőforrások megőrzésében jobb felügyelet és a problémákra adott gyors, automatikus válaszok segítségével.

Beszélgetések

Tweetek

Blog