PureSystems

A kezdéshez lépjen kapcsolatba velünk

Egyszerűsítse felhőalapú megoldásait

A felhőalapú megoldások gyorsabb rendszerbe állítása érdekében az ügyfelek az IBM PureSystems™ megoldás felé fordulnak, amelyet a felhőalapú számítástechnikához terveztek, és amely biztosítja a gyorsan létesíthető és egyszerűen kezelhető rugalmas felhő-infrastruktúrához és alkalmazásplatform-erőforrásokhoz történő egyszerű önkiszolgáló hozzáférést. A PureSystems már akár 4 óra alatt üzembe helyezhető, készen állva a felhőalkalmazások rendszerbe állítására.

Követendő eljárások és várható eredmények — IBM felmérés

A bemutatkozó füzet letöltése

Egy több mint 1500 informatikai döntéshozó megkérdezésével nemrégiben lezajlott felmérés feltárta, hogy mire koncentrálnak a felhőmegoldásokat bevezető vezetők, és hogy milyen előnyöket várnak a bevezetéstől. A PureSystems és termékcsaládja a felhőmegoldások bevezetését hivatott megkönnyíteni, hogy a felhőinformatika előnyei hamarabb elérhetők legyenek.

IBM embléma

A tanulmányról

Az IBM Alkalmazott Ismeretek Központja (IBM Center for Applied Insights) új gondolkodás-, munka- és irányításmódokat vezet be. A tényeken alapuló felmérés segítségével a Központ gyakorlati útmutatással és a változás célszerű módjának ismertetésével látja el a vezetőket.