PureSystems

A kezdéshez lépjen kapcsolatba velünk

Javítsa az IT-hatékonyságot

A vállalatok egyre nagyobb számban fordulnak az IBM PureSystems termékcsalád felé, hogy infrastruktúrájuk és alkalmazásaik konszolidálása, valamint a felügyeletüknek és működésüknek a teljes informatikai életciklust lefedő egyszerűsítése révén csökkentsék költségeiket.

Ismerje meg, hogy ügyfeleink miképpen használják az IBM PureSystems megoldást
adatközpontjaik hatékonyságának javítására és a költségek lefaragására – Az IDC
független tanulmánya

Töltse le a független tanulmányt

Stagnáló költségvetési lehetőségeik mellett a vállalatok az informatika területén keresztül próbálnak versenyelőnyre szert tenni. Az IDC kilenc olyan vállalkozással készített interjút, amelyek bevezették az IBM PureSystem családot, és ily módon próbálta feltárni, hogy a rendszerbe állítás mennyiben növelte a hatékonyságot és segítette elő a növekedést.

Randy Perry
szerző:

Randy Perry

Randy Perry volt az, aki kifejlesztette és hét éven át vezette az IDC Maximizing Business Value programját. Perry az IDC-n belül vezető szerepet játszott az informatika gazdasági előnyeinek hangsúlyozásában; az elmúlt tíz évben több mint 75 tanulmányt készített, amelyek révén úttörő szerepe volt a befektetésmegtérüléssel és a tulajdonlási költségekkel kapcsolatos módszerek, valamint a Business Value értékesítési eszközök kifejlesztésében és az értékesítési képzésben. Jelenleg az IDC beszállítóit és nagyvállalati ügyfeleit támogató IDC Business Value adatbázis kiépítésén dolgozik.