PureSystems

Elsődleges fül navigáció

A kezdéshez lépjen kapcsolatba velünk

 

75 meglevő fizikai gép egy szerverbe konszolidálása megközelítőleg 25%-kal csökkenti az energiaköltségeket. Ez kedvezően befolyásolja az üzemeltetési költségeket, és lehetővé teszi az értékes pénzügyi erőforrások átcsoportosítását az orvosi újítások fejlesztésére.

Andrea Guido
IT-üzemeltetési vezető
Ospedale di Novara

A VALECARD-videó megtekintése (00:04:25)


PureSystems esettanulmányok

 

További esettanulmányok megtekintése

 

Walgreens

Lehet-e úgy optimalizálni a folyamatokat, hogy a munkatársak gyorsabban tudják kezelni a vásárlói adatokat? A Walgreensnél az IBM PureApplication System által kínált minták segítségével olyan üzletiszabály-készleteket alakítottak ki, amelyek révén automatikussá váltak és felgyorsultak a rutinszerű adminisztratív döntések.

- Jason Stott, a Walgreens infrastrukturális igazgatója

BonTon, Paula Post
Bon-Ton

Képesek lehetnek-e a kiskereskedők jobban megérteni a vásárlóikat? A Bon-Tonnál azért állítottuk rendszerbe az IBM PureData for Analyticset, hogy ismereteket gyűjtsünk össze azokból az adatokból, amelyekkel már rendelkeztünk a vásárlóinkról.


- Paula Post, a Bon-Ton eladásösztönzési optimalizációs csoportjának alelnöke

Charles Long
Centerline

Ahhoz, hogy „ellenőrizhető, de kreatív” megoldásokkal tudjon szolgálni ügyfelei számára, a Centerline-nak nagyobb teljesítményű, agilis, gyorsabb reagálásra képes IT-infrastruktúrára volt szüksége. Az IBM PureFlex System egyetlen megoldásban biztosította a hatékony, integrált tárolást, hálózatkezelést és számítási teljesítményt.

- Charles Long, a Centerline Digital ügyvezető igazgatója


PureSystems Blogok

 

Tiszta, átlátható hibrid felhőmegoldások

Tiszta, átlátható hibrid felhőmegoldások új szolgáltatásokkal

A legújabb IBM PureApplication Software V2.0 kihasználja a továbbfejlesztett mintákban rejlő lehetőségeket.

Olvasson a megoldás előnyeiről

Lego

Az IBM PureApplication Service használata a SoftLayeren saját felhőmegoldás kialakítására

A LEGO-kockákhoz hasonlóan az IBM fejlett felhőmegoldásai is lehetőséget nyújtanak komplex környezetek kreatív felépítésére minták segítségével.

Olvassa el a blogposztot

BonTon, Paula
Post

A Bon-Ton áruházaknál gyorsan nyernek ismereteket a vásárlókról

Az IBM PureData System for Analytics segíti az amerikai kiskereskedőket abban, hogy innovatív vásárlói élményt nyújthassanak.

Olvassa el a Future Ready Friday blogposztot

Tovább a PureSystems oldalra

A világ első, szakértelmet integráló rendszercsaládja


Tekintse meg, hogyan változtatja meg a beépített, mindig elérhető szakértelem az információtechnológiát

A szakértelmet integráló rendszerek úgy vannak kiegyensúlyozva, hogy megváltoztassák az informatikát és az üzleti világot. A beépített szakértelemnek, átfogó kialakításnak és az egyszerűsített, mindenre kiterjedő kezelésnek köszönhetően a PureSystems jelentős előnyt nyújt az információtechnológia területén mind a használati élményt, mind a gazdasági szempontokat tekintve.

Peter Hinssen író és előadó vitatja meg az informatika jelenlegi helyzetét, valamint a szakértelmet integráló rendszerek megjelenését és várható hatását egy szakértőkből álló csoporttal.

 

A kerekasztal-videó megtekintése

Tovább a PureSystems oldalra

A világ első, szakértelmet integráló rendszercsaládja


Itt az ideje teljesen
újragondolni, hogyan
használják ki a szervezetek
az informatikai szakértelmet.

A szakértelmet integráló rendszerek úgy vannak kiegyensúlyozva, hogy beépített szakértelmükkel, átfogó kialakításukkal és az egyszerűsített, mindenre kiterjedő kezelési élménnyel megváltoztassák az informatikát és az üzleti világot.

Fedezze fel, mi minden lehetséges a beépített szakértelemmel. További információk a vállalati szakértelemmintákról. Meghívjuk a bemutatásról készült webes videóközvetítés megtekintésére.

 

A bemutatásról készült webes videóközvetítés megtekintése

Tovább a PureSystems oldalra

Szakértői rendszer egy jobban működő világért

Napjainkban minden, amit használunk, egyre okosabb lesz, a zsebünkben rejlő egyszerű eszközöktől kezdve a városok áramellátását biztosító bonyolult energiahálózatokig. Ennek a rendkívül gyors fejlődésnek a központjában az infrastruktúrák fejlődése áll, amelyek egyre intelligensebbek és egyre több mindenre képesek.
Az IBM közvetlenül a számítástechnikai rendszerekbe építi a szakértelmet új típusú számítógépek létrehozása céljából, amelyeket szakértelmet integráló rendszereknek hívnak. Ezek a rendszerek úgynevezett szakértelemmintákon alapulnak, amelyek egy teljes iparág felhalmozott tudását sűrítik egybe, hogy a képességek széles skáláját kínálhassák, jelentős mértékben csökkentve a rendszerbe állítás idejét és költségeit.

Tovább a PureSystems oldalra

Ne csak beszéljen az informatika jövőjéről.
Valósítsa meg.


Ambuj Goval, az IBM fejlesztési és gyártási igazgatója,
Systems & Technology Group

Érdeklik az IBM PureSystems megoldások fejlesztésének további lehetőségei? Mindegy, hogy IBM Business Partner, vagy csak lehetséges új tagja az IBM Business Partner közösségnek: mindenképpen látogasson el az alábbi címekre a további információk megtekintéséhez.

Információforrások az
IBM Business Partnerek számára

További információk itt

Még nem IBM
Business Partner?

Csatlakozzon a PartnerWorld programhoz még ma!

A videó megtekintése

Tovább a PureSystems oldalra

Az informatika
gazdaságosságának megváltoztatása

 

Napjainkban a vállalatok csak üzemeltetésre és karbantartásra az informatikai költségvetés 70%-át költik el,* ami gyakran a teljesítmény és a szolgáltatás színvonalának rovására megy. Ebben a helyzetben hogyan lehetséges több IT-erőforrást elkülöníteni szolgáltatásinnovációs célokra és ezzel a cég üzleti céljainak elérésére?
A válasz igen egyszerű: a PureSystems, a világ első szakértelmet integráló rendszercsaládja. A beépített szakértelemre, illetve az ezeket összesítő mintákra épülő megoldások (a több ezernyi megvalósított IBM-megoldásból, kutatásból és bevált gyakorlatból leszűrt tapasztalat) segítségével számos informatikai feladat automatizálható. Használatával az új alkalmazások és szolgáltatások szállítása gyorsabban, a változó igényekre való reagálás és a munkateljesítmény növelése költséghatékonyabban végezhető.

* IDC, Game Changing Virtual Technology: Major Shifts and Innovations that will Forever Change your IT Business, doc #DR2011_GS4_MB, 2011. március.

Ismerje meg, milyennek látják az IBM
PureSystems kínálatot
az
iparági szakértők

Járja végig az IBM PureSystems termékcsalád bemutatóját, és tudjon meg többet arról, hogy a minták hogyan egyszerűsítik le a bonyolult feladatokat, ezzel idő- és pénzmegtakarítást, valamint gyorsabb üzleti eredményeket kínálva a vállalatoknak.

Tekintse meg közelebbről az IBM PureSystems-et

Tovább a PureSystems oldalra

Használja ki a minták lehetőségeit, és építsen fel gyorsabban dinamikus felhőt

A felhő új szolgáltatásokat teremthet, lehetővé teheti, hogy többet hozzon ki meglevő alkalmazásbefektetéseiből, és segítheti az üzleti innovációt – a hagyományos módszerek azonban összetettek és költségesek lehetnek.

Jason McGee, az IBM műszaki igazgatója, PureApplication Systems, beszél arról, hogyan használják a PureSystems megoldások a mintákat ahhoz, hogy segítséget nyújtsanak alkalmazások gyorsabb és kisebb kockázatú építéséhez és rendszerbe állításához a telephelyen belül és kívül, a dinamikus felhőben.

Videós bemutató 

IBM PureApplication Service
on SoftLayer