PureSystems

Primarna navigacija karticama

Kontaktirajte nas prije početka

IBM PureSystems

IBM PureSystems™ kombiniraju fleksibilnost sistema općenite namjene, elastičnost clouda i jednostavnost uređaja. Oni se integriraju po dizajnu i isporučuju s ugrađenim znanjem, stečenim iz desetljeća iskustava.

PureFlex
System »

IBM PureFlex™ System spaja i optimizira mogućnosti računalne obrade, pohrane, umrežavanja i virtualizacije u jednoj konzoli za upravljanje u infrastrukturnom sistemu. Ovi unaprijed konfigurirani, unaprijed integrirani sistemi pružaju cloud infrastrukturu koja je spremna za rad.
 
 
 

PureApplication
System »

IBM PureApplication™ System je sistem platforme dizajniran i podešen specifično za transakcijske Web aplikacije i aplikacije baze podataka. Njegova fleksibilna platforma koja razumije radna opterećenja, je oblikovana za lako postavljanje, prilagodbu, upravljanje i zaštitu. Bez obzira na to da li radite u tradicionalnom okruženju ili u privatnom cloud okruženju, ova IBM platforma vam može osigurati vrhunsku IT ekonomičnost.

PureData
System »

Kako se današnji izazovi velikih količina podataka povećavaju, tako su i zahtjevi za centre podataka sve veći. PureData™ System, najnoviji član PureSystems obitelji je optimiziran isključivo za isporuku usluga podataka današnjim zahtjevnim aplikacijama uz jednostavnost, brzinu i niže troškove.
 
 
 
 


Snaga uzoraka infrastrukture

Automatizirano upravljanje kroz unaprijed integrirane računalne, memorijske i mrežne resurse koje omogućuje brže ostvarivanje rezultata i smanjenje operativnih troškova, tako da se vaši IT sistemi mogu namijeniti za vrijednije zadatke. PureFlex System se isporučuje s ugrađenim Uzorcima znanja koji su podešeni za vašu organizaciju.


Uzorci aplikacija

Unaprijed definirane aplikativne arhitekture i potrebne usluge platforme koje se postavljaju i upravljaju sa sistemom u skladu sa skupom pravila.
 
 

Uzorci platforme

Unaprijed konfigurirane i pravilima upravljane usluge platforme, kao što su predmemoriranje, elastičnost, nadilaženje grešaka, uravnoteženje opterećenja, sigurnosne i aplikativne usluge i međuoprema baza podataka i messaginga.

Uzorci infrastrukture

Automatizirano, pravilima vođeno upravljanje infrastrukturom, za računalne, memorijske i mrežne resurse.
 
 
 


Koje su prednosti uzoraka?

Više kontrole

S optimiziranim uzorcima znanja možete ubrzati implementacije clouda i smanjiti rizike.
 
 

Veća agilnost

Ubrzanje povrata vrijednosti sa znanjem doslovno ugrađenim u rješenje, čime se eliminiraju ručni koraci i omogućuju inovacije.
 

Jednostavniji proces

Uzorci olakšavaju postavljanje i upravljanje radnim opterećenjima aplikacija, te smanjuju na minimum greške kod pokretanja i kod ručno obavljenih postupaka.

Bolja učinkovitost

Uzorci pomažu u smanjenju troškova i zaštiti resursa, s poboljšanim upravljanjem i brzim, automatiziranim odgovorima na probleme.
 

Konverzacija

Tweetovi

Blog