PureSystems

Primarna navigacija karticama

Kontaktirajte nas prije početka

 

Konsolidacija 75 postojećih fizičkih strojeva na jedan poslužitelj smanjuje troškove energije za približno 25%. To nam pomaže da poboljšamo operativne marže i omogućuje dodjelu vrijednih financijskih resursa za inovacije u medicini.

- Andrea Guido
IT Operations Manager
Ospedale di Novara

Pogledajte VALECARD (00:04:25)


PureSystems studijski primjeri

 

Pogledajte još studijskih primjera

 

Walgreens

Možete li optimizirati procese da ubrzate protok korisničkih podataka prema zaposlenicima? Pomoću obrazaca na IBM PureApplication Systemu, Walgreens je postavio skup poslovnih pravila za automatizaciju i ubrzanje rutinskog administracijskog odlučivanja.

- Jason Stott, direktor infrastrukture, Walgreens

BonTon Paula Post
Bon-Ton

Može li maloprodaja bolje razumjeti svoje kupce? Bon-Ton je implementirao IBM PureData for Analytics radi dubljih spoznaja iz informacija već prikupljenih od kupaca.


- Paula Post, potpredsjednik grupe za optimizaciju marketinga, Bon-Ton

Charles Long
Centerline

Da bi klijentima pružio "odgovorna kreativna" rješenja, Centerline je trebao snažnu, agilnu i predusretljivu IT infrastrukturu. IBM PureFlex System daje efikasnu, integriranu pohranu podataka, umrežavanje i računalnu snagu, sve u jednom

- Charles Long, CEO, Centerline Digital


PureSystems blogovi

 

Čisti i
transparentni hibridni cloudi

Čisti i transparentni hibridni cloudi s novim mogućnostima

Najnoviji IBM PureApplication Software V2.0 koristi poboljšani mehanizam za obrasce.

Pročitajte o prednostima

Lego

Upotreba IBM PureApplication Service on SoftLayer za izgradnju clouda

Kao i LEGO kockice, IBM ponude naprednog clouda omogućuju vam da kreativno izgradite složene okoline pomoću obrazaca.

Pročitajte blog post

BonTon Paula Post

Bon-Ton prodavaonice brzo stječu uvid u kupce

IBM PureData System for Analytics pomaže američkoj maloprodaji u inovativnom kreiranju iskustva kupovine.

Pročitajte Future Ready Friday blog post

Nastavak na PureSystems stranice

Prva obitelj sistema na svijetu s integriranim znanjem


Pogledajte kako će ugrađeno,
visoko dostupno
znanje promijeniti IT

Stručni integrirani sistemi spremni su promijeniti IT i poslovanje. Uz ugrađeno znanje, dizajn sve-u-jednom i jednostavnije ukupno iskustvo upravljanja, PureSystems čvrsto prebacuje ekonomiju IT-a u vašu korist.

Autor i govornik Peter Hinssen raspravlja o trenutnim perspektivama IT-a te o pojavi i utjecaju stručnih integriranih sistema sa skupom stručnjaka.

 

Pogledajte video okruglog stola

Nastavak na PureSystems stranice

Prva obitelj sistema na svijetu s integriranim znanjem


Vrijeme je da se u cijelosti
preispita kako
organizacije mogu
iskoristiti IT znanja.

Stručni integrirani sistemi spremni su promijeniti IT i poslovanje na temelju ugrađenog znanja, dizajna sve-u-jednom i jednostavnijeg cjelokupnog iskustva upravljanja.

Otkrijte što je sve moguće s ugrađenim znanjem. Saznajte više o uzorcima znanja za poduzeće. Pozivamo vas da pogledate video web prezentacije lansiranja.

 

Pogledajte web prezentaciju lansiranja

Nastavak na PureSystems stranice

Stručni sistemi za pokretanje smarter planeta

U današnje vrijeme, sve što koristimo postaje pametnije, od jednostavnih uređaja koje nosimo u svojim džepovima do složenih energetskih mreža koje gradovima omogućuju energiju. U sklopu tih brzih evolucija mijenjaju se i infrastrukture - postaju pametnije i pružaju sve više mogućnosti.
Mi u IBM-u sada ugrađujemo znanje izravno u računalne sisteme i tako kreiramo novu klasu računala nazvanih stručni integrirani sistemi. Ti sistemi se oslanjaju na ono što nazivamo uzorci znanja - proces filtriranja kolektivnog znanja iz neke cijele djelatnosti, koji daje široki raspon sposobnosti i dramatično smanjuje vrijeme i troškove primjene i postavljanja.

Nastavak na PureSystems stranice

Nemojte govoriti o budućnosti IT-a.
Ostvarite je.


Ambuj Goval, IBM-ov generalni upravitelj razvoja i proizvodnje,
Systems & Technology Group

Želite li saznati više o prilikama za razvoj IBM PureSystems rješenja? Bez obzira na to jeste li već IBM Business Partner ili ste mogući novi član IBM BP zajednice, molimo pogledajte donje veze i nastavite vaše putovanje.

Istražite resurse za
IBM Business Partnere

Ovdje možete saznati više

Još niste IBM
Business Partner?

Pridružite se već danas PartnerWorldu!

Pogledajte video

Nastavak na PureSystems stranice

Promjena
ekonomije IT-a

 

Danas se 70% proračuna za IT troši samo na operacije i održavanje*, što često dovodi do ugrožavanja performansi i isporuke usluga. Kako onda možete alocirati dodatne IT resurse za inovativne usluge da biste ispunili poslovne potrebe svoje organizacije?
Odgovor je jednostavan. PureSystems, prva obitelj proizvoda na svijetu koja sadrži integrirano znanje. Uz ugrađeno znanje bazirano na 'uzorcima' - znanje izvedeno iz tisuća IBM-ovih angažmana, dubinskog istraživanja i dokazanih najboljih postupaka - možete brzo automatizirati širok raspon IT funkcija. Možete brže isporučiti nove aplikacije i usluge, na efikasan način odgovarati na promjene u zahtjevima i poboljšati performanse radnog opterećenja.

* IDC, Virtualna tehnologija koja mijenja situaciju: veliki pomaci i inovacije koje će zauvijek promijeniti vaše IT poslovanje, doc #DR2011_GS4_MB, ožujak 2011.

Pogledajte IBM
PureSystems ponudu
kroz oči
stručnjaka u industriji

Pogledajte samostalni obilazak da biste saznali više o obitelji proizvoda IBM PureSystems i kako uzorci mogu pojednostaviti kompleksne zadatke uz uštedu vremena, novca i brže postizanje poslovnih rezultata.

Pobliže pogledajte IBM PureSystems

Nastavak na PureSystems stranice

Iskoristite snagu uzoraka za bržu izgradnju dinamičkog clouda

Cloud može stvoriti nove usluge, proširiti vaše postojeće ulaganje u aplikacije i pomoći kod uvođenja inovacija u poslovanje – no tradicionalne metode mogu biti kompleksne i skupe.

Jason McGee, IBM CTO, PureApplication Systems, govori o tome kako PureSystems rješenja koriste uzorke za bržu izgradnju i implementaciju aplikacija na vašoj lokaciji i izvan nje unutar dinamičkog clouda, uz manji rizik.

Uvodni  video 

IBM PureApplication Service
on SoftLayer