PureSystems

Ensisijainen välilehdissä navigointi

Ota yhteyttä: Juha Jauhiainen

Paranna tietojärjestelmien tehokkuutta

Monet organisaatiot kääntyvät IBM PureSystems -tuoteperheen puoleen, kun tavoitteena on pienentää kustannuksia. Tämä toteutetaan yhdistämällä infrastruktuureja ja sovelluksia sekä yksinkertaistamalla tietojärjestelmien hallintaa ja käyttöä koko niiden elinkaaren ajan.

Katso, miten IBM PureSystems auttaa asiakkaita
parantamaan tietokonesaliensa tehokkuutta ja vähentämään kustannuksia – riippumaton
IDC-tutkimus

Lataa tämä riippumaton tutkimus

Lamaantuneiden budjettien kanssa taiteilevat yritykset pyrkivät hyödyntämään IT-toimintoja saavuttaakseen kilpailuetua. IDC haastatteli yhdeksää yritystä, joissa IBM PureSystems -tuoteperhe on otettu käyttöön. Haastatteluilla pyrittiin selvittämään, miten kyseiset yritykset ovat tehostaneet IT-toimintojansa ja lisänneet kasvuaan.

Randy Perry
kirjoittaja:

Randy Perry

Randy Perry kehitti IDC:n Maximising Business Value -käytännön ja on johtanut sen toteuttamista yli seitsemän vuoden ajan. IDC:n mielipidejohtajana IT-toimintojen taloudellisten hyötyjen esiintuonnin suhteen hän on tehnyt uraauurtavaa työtä pääoman tuottoon ja kokonaiskustannuksiin liittyvien menetelmien sekä liiketoiminnan arvoa lisäävien myyntityökalujen kehityksen ja myyntikoulutuksen parissa. Viimeisen kymmenen vuoden aikana hän on saanut valmiiksi yli 75 tutkimusta. Perry kokoaa tällä hetkellä IDC Business Value -tietokantaa IDC:n alihankkija- ja yritysasiakkaiden tueksi.