PureSystems

Ensisijainen välilehdissä navigointi

Ota yhteyttä: Juha Jauhiainen

Ota ratkaisut käyttöön entistä nopeammin

Lyhennä uusien sovellusten, kuten mobiilisovellusten, sosiaalisen median sovellusten, suurten tietomäärien käsittelyyn tarkoitettujen sovellusten ja analytiikkasovellusten, käyttöönottoon kuluvaa aikaa viikoista muutamaan päivään tai jopa minuuttiin IBM PureSystems -tuoteperheen rakenteeltaan integroitujen ratkaisujen avulla.

Syitä siihen, miksi nopeasti markkinatilanteisiin reagoivat IT-organisaatiot luottavat integroituihin järjestelmiin – Forrester Consulting -raportti

Lataa raportti

Suuret muutokset koettelevat IT-alaa ja monet organisaatiot kehittävät uusia lähestymistapoja tietojärjestelmien käyttöön, jotta niistä saadaan liiketoimintahyötyä nopeasti ja joustavasti. Tässä IBM:n tilaamassa Forrester Consultingin päättäjille suunnatussa raportissa tarkastellaan merkittäviä IT-alan muutoksia, jotka koskettavat niin toimintaansa aloittavia kuin muutosten keskellä jo kamppailevia yrityksiä.

Forrester-logo
kirjoittaja:

Forrester Consulting

Forrester Consulting tuottaa riippumattomia ja objektiivisia tutkimustyöhön perustuvia konsultointipalveluita, joiden avulla päätöksentekijät voivat muodostaa strategioita ja reagoida muutosten tuomiin liiketoimintatilaisuuksiin. Forrester tuottaa tilauksesta tutkimuksia, kuluttaja- ja yritystietoja, räätälöityjä konsultointipalveluita ja tapahtumia sekä ylläpitää verkkoyhteisöjä ja järjestää liikkeenjohdon vertaiskoulutusta.