PureSystems

Ensisijainen välilehdissä navigointi

Ota yhteyttä, autamme sinut alkuun

 

"75 aiemmin hankitun fyysisen koneen yhdistäminen yhdeksi palvelimeksi pienentää energiakustannuksia noin 25 %. Tämä parantaa käyttökatetta ja mahdollistaa arvokkaiden taloudellisen resurssien käyttämisen lääketieteellisten innovaatioiden edistämiseen."

Andrea Guido
IT Operations Manager
Ospedale di Novara

Katso VALECARD-video (00:04:25)


PureSystems-esimerkkitapaukset

 

Näytä lisää esimerkkitapauksia

 

Walgreens

Pystyisittekö optimoimaan prosessit niin, että asiakastiedot kulkisivat työntekijöille aiempaa nopeammin? Walgreens kehitti IBM PureApplication System -mallien avulla joukon liiketoimintasääntöjä, jotka automatisoivat ja nopeuttavat hallinnollisia päätöksentekorutiineja.

- Jason Stott, infrastruktuurijohtaja, Walgreens

BonTon Paula Post
Bon-Ton

Voisivatko jälleenmyyjät ymmärtää asiakkaitaan nykyistä paremmin? Bon-Ton otti IBM PureData for Analytics -ohjelmiston käyttöön tehdäkseen asiakkailta kerättävistä tiedoista entistä parempia johtopäätöksiä.


- Paula Post, myynninedistämisen optimoinnista vastaava apulaisjohtaja, Bon-Ton

Charles Long
Centerline

"Tarjotakseen asiakkailleen luotettavia luovia ratkaisuja, Centerline tarvitsi aiempaa tehokkaamman, joustavamman ja nopeammin reagoivan IT-infrastruktuurin. IBM PureFlexSystem sisälsi tehokkaan integroidun tallennustilan, verkkotoiminnot ja laskentatehon yhdessä paketissa

- Charles Long, toimitusjohtaja, Centerline Digital


PureSystems-blogit

 

Selkeät hybridipilvipalvelut

Uusilla ominaisuuksilla varustetut, selkeät hybridipilvipalvelut

IBM PureApplication -ohjelmiston uusin versio 2.0 hyödyntää parannettua mallinnusohjelmaa.

Lisätietoja eduista

Lego

IBM PureApplication -palvelun käyttö SoftLayer-tasolla pilvipalvelun muodostukseen

Kuin LEGO-palikoita kokoamalla, IBM:n uudenaikaisella pilvipalveluvalikoimalla voidaan luovasti rakentaa monimutkaisia ympäristöjä mallien avulla.

Lue blogikirjoitus

BonTon Paula Post

Bon-Ton-myymälät keräävät asiakaspalautteen nopeasti

IBM PureData System for Analytics auttaa yhdysvaltalaista jälleenmyyjää tarjoamaan asiakkaille aivan uudenlaisen ostokokemuksen.

Lue Future Ready Friday -blogikirjoitus

Jatka PureSystems-sivustoon

Maailman ensimmäinen älykkäästi integroituvien järjestelmien tuoteperhe


Tutustu siihen, miten sisäänrakennettu, helppokäyttöinen asiantuntijuus mullistaa tietotekniikan

Älykkäästi integroituvat järjestelmät muuttavat tietojärjestelmiä ja liiketoimintaa. Sisäänrakennetun asiantuntijuuden, kattavan järjestelmän ja helppokäyttöisen hallinnan ansiosta PureSystems-ratkaisut tekevät IT-käyttökokemuksesta mukavan ja hankinnasta kustannustehokkaan.

Tässä asiantuntijapaneelissa kirjailija ja luennoitsija Peter Hinssen kertoo näkemyksiään IT-järjestelmien nykytilasta sekä älykkäästi integroituvien järjestelmien synnystä ja vaikutuksesta.

 

Katso video keskustelutilaisuudesta

Jatka PureSystems-sivustoon

Maailman ensimmäinen älykkäästi integroituvien järjestelmien tuoteperhe


On aika miettiä uudelleen, miten organisaatiot voivat hyödyntää IT-asiantuntijuutta.

Älykkäästi integroituvat järjestelmät muuttavat tietojärjestelmiä ja liiketoimintaa sisäänrakennetun asiantuntijuuden, kattavan järjestelmän ja yksinkertaisen hallintakokemuksen ansiosta.

Selvitä, mitä kaikkea sisäänrakennetun asiantuntijuuden avulla voi tehdä. Tutustu siihen, miten yritykset voivat hyödyntää asiantuntijamalleja. Katso webcast tuotejulkistustilaisuudesta.

 

Katso webcast tuotejulkistustilaisuudesta

Jatka PureSystems-sivustoon

Älykkäästi integroituvat järjestelmät pyörittävät älykästä maailmaa

Näinä aikoina kaikki mitä käytämme on muuttumassa aiempaa älykkäämmäksi – niin älypuhelimet taskuissamme kuin monimutkaiset sähköverkot, jotka tuovat energiaa kaupunkeihin. Tämän nopean kehityksen keskellä myös infrastruktuuri muuttuu: siitä tulee aiempaa älykkäämpää, ja se sisältää entistä enemmän toimintoja.
Me IBM:llä rakennamme nyt asiantuntijuuden suoraan tietojärjestelmiin ja luomme kokonaan uuden, älykkäästi integroituvan järjestelmäkategorian. Nämä järjestelmät perustuvat asiantuntijamalleihin eli prosesseihin, joissa kokonaisen toimialan asiantuntemus kerätään, tallennetaan ja rakennetaan sisään järjestelmään. Tämä tuo käyttöön kattavat toiminnot, vähentää merkittävästi järjestelmän käyttöönottoon kuluvaa aikaa sekä pienentää käyttöönottokustannuksia.

Jatka PureSystems-sivustoon

Unohda puheet tulevaisuuden tietojärjestelmistä.
On aika siirtyä sanoista tekoihin.


Ambuj Goval, IBM General Manager of Development & Manufacturing,
Systems & Technology Group

Haluatko lisätietoja IBM PureSystems -ratkaisuista? Jos olet IBM:n yhteistyökumppani tai IBM:n yhteistyökumppaniyhteisöstä kiinnostunut, tutustu alla oleviin linkkeihin.

Tutustu IBM:n yhteistyökumppaneille tarkoitettuihin resursseihin

Lisätietoja

Etkö ole vielä IBM:n
yhteistyökumppani?

Liity PartnerWorld-ohjelmaan jo tänään.

Katso video

Jatka PureSystems-sivustoon

Tietotekniikan
kustannustehokkuus murroksessa

 

Nykypäivän IT-budjeteista käytetään 70 % yksinomaan päivittäisiin toimintoihin ja ylläpitoon*, mikä johtaa yleensä tehokkuuden ja palvelujen toimituksen heikentymiseen. Miten IT-resursseja voidaan siis ohjata enemmän sellaisten innovatiivisten palveluiden tuottamiseen, joita organisaation liiketoimintatarpeet edellyttävät?
Vastaus on yksinkertainen. PureSystems on maailman ensimmäinen älykkäästi integroituvien järjestelmien tuoteperhe. Järjestelmiin on rakennettu sisään malleihin perustuva asiantuntijuus, joka on koottu tuhansien IBM:n asiakasprojektien, syvällisen tutkimuksen ja hyväksi havaittujen käytäntöjen pohjalta, ja se mahdollistaa IT-toimintojen nopean automatisoinnin. Voit tuoda uudet sovellukset ja palvelut käyttöön aiempaa nopeammin, vastata muuttuviin vaatimuksiin kustannustehokkaasti ja parantaa kuormitusten suorituskykyä.

*IDC, Game Changing Virtual Technology: Major Shifts and Innovations that will Forever Change your IT Business, #DR2011_GS4_MB, maaliskuu 2011.

Koe IBM
PureSystems -ratkaisut
alan ammattilaisen
silmin

Tutustu esittelyyn, joka tarjoaa lisätietoja IBM PureSystems -tuoteperheestä sekä siitä, miten asiantuntijamallit yksinkertaistavat tehtäviä, säästävät aikaa ja rahaa sekä auttavat saavuttamaan parempia liiketoimintatuloksia entistä nopeammin.

Tutustu lähemmin IBM PureSystems -ratkaisuihin

Jatka PureSystems-sivustoon

Hyödynnä asiantuntijamalleja dynaamisen pilvi-infrastuktuurin luonnissa

Pilvi-infrastruktuuri voi luoda uusia palveluja, lisätä sovellusinvestointeja ja helpottaa liiketoiminnan kehittämistä. Perinteiset menetelmät voivat kuitenkin olla monimutkaisia ja kalliita.

Jason McGee (IBM CTO, PureApplication Systems) kertoo, miten PureSystems-ratkaisut käyttävät malleja, joiden avulla dynaamisessa pilvi-infrastruktuurissa voidaan nopeasti ja pienellä riskillä luoda ja ottaa käyttöön sovelluksia omissa järjestelmissä ja pilvipalveluissa..

Video 

IBM PureApplication -palvelu
SoftLayer-infrastruktuurissa