PureSystems

Navigering på primær fane

Kontakt os, og kom godt i gang

PureFlex System

PureFlex System PureFlex System er et fuldt integreret system med fælles administration af ressourcer til beregning, storage, netværk og virtualisering. Systemet anvender indbyggede ekspertisemønstre, som er baseret på IBM's mangeårige erfaring og tusindvis af implementeringsopgaver hos kunder.

Disse komponenter er konfigurerede og integrerede på forhånd og udgør tre udgaver af PureFlex System-produkterne: Express, Standard og Enterprise, der leverer køreklar cloud-infrastruktur.

Tag det næste skridt mod en reduktion af IT-udgifterne

IBM PureFlex System: the next smart step in Enterprise IT evolution.

Download whitepaper

 • [Portræt: Charles King]

  Charles King

  Chefanalytiker og direktør i Pund-IT, Inc.


PureFlex System

Forudkonfigureret, forudintegreret infrastruktur

IBM PureFlex System kombinerer datakraft, storage, netværk og virtualisering i en enkelt administrationskonsol i et infrastruktursystem, som kan registrere og forudsige ressourcebehov i virksomheden.

Op til

40 %energibesparelser2

Op til

50 %

reducerede omkostninger via integration af ressourcepuljer på tværs af computere, storage og netværk4

 • -Fodnoter

  1. Baseret på IBM-test og dokumenteret i dimensioneringsmetoderne til IBM System x Virtualization Server Consolidation. IBM Flex System x240 understøtter 2,7 gange flere Peak Utilization Virtual Machines (VM'er) end den tidligere generation af BladeCenter-bladeservere. PureFlex System giver en bedre skaleret ydeevne end bladeserverne takket være en større samlet hukommelse i Flex System x240 Compute Node.

  2. Flex System Compute Node x240 har et 40 % lavere energiforbrug end den tidligere generation af Intel x86-processorteknologi.

  3. Baseret på kundeinterviews og estimater fra IBM's udviklingsafdeling af udnyttelse og ydeevne for PureFlex System sammenlignet med ældre generationer af eksisterende systemer. Kundens eksisterende installation omfatter den tidligere generation af Unix- og x86-servere med i alt 2010 processorkerner. Hvis PureFlex System skal understøtte det samme programsæt, kræves der 448 kerner, dvs. en reduktion på 78 %. Kilde: ITG-artikel (International Technology Group) om PureFlex System. De faktiske kundemiljøer og resultater kan variere.

  4. Fra et ITG-interview (International Technology Group, en tredjepart) med en gruppe virksomheder. “Før” PureFlex System og “efter” PureFlex System. Resultatet fra gruppen af 6 virksomheder viste en estimeret forbedring af administratoreffektiviteten på op til 57 % og en forbedring på gennemsnitligt 42 %. Hentet fra whitepaperet “Value Proposition for IBM Next Generation Platform System”, International Technology Group.

  5. Estimat udarbejdet af IBM's interne forsknings- og udviklingsafdeling. Estimatet sammenligner VMControls evne til automatisk at tildele storage til en VM (varighed på 90 sekunder) med to administratorer (storage- og serveradministratorer), som allokerede storage manuelt uden VMControl (varighed på 2 timer). De faktiske kundemiljøer og resultater kan variere.6. Baseret på IBM's interne forsknings- og udviklingsestimater og -målinger. Installationen af serveren til administration af IBM Flex System tager 131 minutter. Den tilsvarende installation for BladeCenter tager 388 minutter. Dette er baseret på en “brugerdefineret” løsning og er derfor meget konservativt. Hvis vi vurderede de forudkonfigurerede funktioner (Express, Standard, Enterprise), ville besparelserne være langt større. Af forsigtighedshensyn er kun angivet en besparelse på 66 %. Sammenlignet med bladeservere fra en tidligere generation. De faktiske kundemiljøer og resultater kan variere.

Styrken i infrastrukturmønstre

Automatiseret administration på tværs af forhåndsintegrerede ressourcer til beregning, storage og netværk betyder hurtigere opnåelse af fordele og færre driftsudgifter, så virksomhedens IT-ressourcer kan dedikeres til opgaver, der giver større fordele. Et PureFlex System leveres med indbyggede ekspertisemønstre og er tilpasset virksomhedens behov.Tilpas PureFlex med Open Choice

Open Choice giver kunderne mulighed for at konfigurere deres PureFlex-system med en lang række elementer fra IBM og deres partnere. Med valgmuligheder på centrale områder som arkitektur, storage, styresystemer, hypervisor-programmer og netværk kan systemer optimeres og tilpasses virksomheden.

Afspilningsliste med Open choice-muligheder: