PureSystems

Navigering på primær fane

Kontakt os, og kom godt i gang

IBM PureSystems

IBM PureSystems kombinerer fleksibiliteten i et allroundsystem, smidigheden i cloud og enkelheden i en funktionsspecifik produktløsning. Systemerne er integreret via design og leveres med indbygget ekspertise, der er baseret på årtiers erfaring, så virksomheden får en forenklet IT-oplevelse.

PureFlex
System »

IBM PureFlex™ systemet kombinerer og optimerer storage, netværk og vitualisering under ét fælles ledelses konsol i et infrastruktur system. Disse prækonfiguerede og pre-integrerede systemer leverer "ready-to-go" cloud-infrastruktur.

PureApplication
System »

IBM PureApplication System er et platformsystem, der er designet og optimeret specifikt til web- og databasetransaktionsapplikationer. Denne belastningsbaserede, fleksible platform er designet, så den er nem at implementere, tilpasse, beskytte og administrere. Uanset om virksomheden benytter et traditionelt IT-miljø eller et miljø med en privat cloud, så kan denne IBM-løsning tilbyde en fremragende IT-økonomi.

PureData
System »

I takt med at de aktuelle udfordringer med big data øges, har kravene til datacentre aldrig været større. PureData™ System, det nyeste produkt i PureSystems-serien, er optimeret med det ene formål at levere dataserviceydelser til vore dages krævende applikationer, enkelt, hurtigt og billigt.


Styrken i infrastrukturmønstre

Automatiseret administration på tværs af forhåndsintegrerede ressourcer til beregning, storage og netværk betyder hurtigere opnåelse af fordele og færre driftsudgifter, så virksomhedens IT-ressourcer kan dedikeres til opgaver, der giver større fordele. Et PureFlex System leveres med indbyggede ekspertisemønstre og er tilpasset virksomhedens behov.


Applikationsmønstre

Foruddefinerede applikationsarkitekturer og efterspurgte platformsserviceydelser, der implementeres og styres af systemet efter et regelsæt.

Platformsmønstre

Regelbaserede platformsydelser, der er konfigureret på forhånd, omfatter f.eks. caching, fleksibilitet, failover, belastningsudligning, sikkerhed og applikationsservice, database og middleware til beskedudveksling.

Infrastrukturmønstre

Automatiseret, regelbaseret infrastrukturstyring på tværs af beregnings-, storage- og netværksressourcer.


Hvilke fordele er der ved at bruge mønstre?

Større kontrol

Med optimerede ekspertisemønstre kan virksomheden sætte skub i cloud-implementeringen og mindske risikoen.

Større fleksibilitet

Realisér fordele hurtigere ved hjælp af ekspertise, der bogstaveligt talt er indbygget i en løsning, og som på denne måde fjerner de manuelle trin og fremmer innovation.

Enklere proces

Ekspertisemønstre hjælper virksomheden med at forenkle implementeringen og administrationen af applikationsbelastninger og minimerer samtidig mulige startproblemer og manuelle fejl.

Større effektivitet

Mønstre hjælper med at reducere omkostninger og spare på ressourcer og giver forbedret administration og hurtig, automatisk reaktion på problemer.

Deltag i diskussionen

Tweets

Blog