PureSystems

Navigering på primær fane

Kontakt os, og kom godt i gang

pladsholder

Oversigt

Via en kombination af fleksibiliteten i et allroundsystem med smidigheden i cloud og enkelheden i en funktionsspecifik produktløsning kan systemer med integreret ekspertise ændre IT-livscyklussen fundamentalt.

Nem at
bruge »


Kompleksiteten i nutidens IT-systemlivscyklus begrænser IT-afdelingens mulighed for at sætte skub i virksomhedens innovation. Der er behov for en enklere og mere strømlinet tilgang.

Indbygget
ekspertise»


Med de traditionelle forretningssystemer kan virksomheden håndtere problemer på forskellige måder: med forskellige kombinationer af software og forskellige hardwarekonfigurationer til understøttelse af softwaren.

Integration
via design »


Traditionelt set er systemer blevet anskaffet og administreret som en omfattende samling hardware- og softwarekomponenter.

 

Systemer til
vore dages virksomheder

IBM bestilte en undersøgelse, der blev udført af Forrester Consulting for at sætte fokus på nogle af de mest almindeligt forekommende forretningsmæssige udfordringer, som forskellige brancher står overfor, både i USA og globalt. Start den interaktive infografik nedenfor for at få mere at vide.

Overskredet budget og tidsplan

Procentdel af IT-projekter, der i øjeblikket har overskredet budgettet og tidsplanen både i USA og over hele verden.

Start infografik

Behov for løbende support

Rapporteret tid brugt på hardware- og softwareaktiviteter.

Start infografik

Årsager til forsinkelser i IT-projekter

Oversigt over de vigtigste årsager til hardware- og softwareforsinkelser i forbindelse med ibrugtagning af virksomhedens IT-projekt.

Start infografik

Samtaler

Tweets

Blog