PureSystems

Kontakt os, og kom godt i gang

Større IT-effektivitet

Virksomheder vælger IBM PureSystems-serien, fordi de vil reducere omkostninger ved at samle infrastruktur og applikationer og gøre administrationen mere enkel i hele IT-livscyklussen.

Se, hvordan kunderne bruger IBM PureSystems til at
forbedre effektiviteten i datacentre og opnå besparelser — IDC
Uafhængig undersøgelse

Download denne uafhængige undersøgelse

Inden for rammerne af stagnerende budgetter prøver virksomhederne at udnytte IT som en konkurrenceparameter, der gør en forskel. IDC har interviewet ni selskaber, der har implementeret IBM PureSystem-familien for at se, hvordan de har forbedret deres IT-effektivitet og sat gang i væksten.

Randy Perry
skrevet af

Randy Perry

Perry har udviklet og stået i spidsen for IDC's Maximizing Business Value-praksis i mere end syv år. Som visionær ekspert hos IDC og ansvarlig for at promovere økonomiske fordele ved IT har han banet vejen for metodikker til investeringsafkast og ejerskab, udvikling af salgsværktøjer, der giver forretningsmæssig, og salgstræning. Gennem de sidste 10 år har han fuldført mere end 75 undersøgelser. Han er i øjeblikket i gang med at opbygge IDC Business Value-databasen, som skal understøtte IDC-leverandør- og virksomhedsklienter.