PureSystems

Navigering på primær fane

Kontakt os, og kom godt i gang

 

Det at konsolidere 75 eksisterende fysiske maskiner til en enkelt server vil nedskære energiomkostningerne med ca. 25 %. Det vil hjælpe din virksomhed med at forbedre driftsmarginerne og give os mulighed for at allokere værdifulde finansielle ressourcer i efterstræbelsen efter medicinsk innovation.

- Andrea Guido
IT Operations Manager
Ospedale di Novara

Se videoen om VALECARD (00:04:25)


PureSystems-kundehistorier

 

Se flere kundehistorier

 

Walgreens

Kan virksomheden optimere processer for at få kundedata hurtigere frem til medarbejderne ? Ved at bruge mønstre i IBM PureApplication System har Walgreens fastlagt en række forretningsregler, som automatiserer og er med til at sætte fart i rutinemæssige, administrative beslutninger.

- Jason Stott, direktør for infrastruktur, Walgreens

BonTon Paula Post
Bon-Ton

Kan detailvirksomheder komme til at forstå deres kunder bedre? Bon-Ton har implementeret IBM PureData for Analytics til at samle viden ud fra de oplysninger, de allerede indsamlede fra kunder.


- Paula Post, koncerndirektør for merchandising-optimering, Bon-Ton

Charles Long
Centerline

Centerline havde brug for en stærkere, fleksibel og dynamisk IT-infrastruktur for at kunne give virksomhedens kunder "ansvarlige, kreative"løsninger. IBM PureFlex System leverede effektiv, integreret storage, netværk og IT-kraft samlet i ét

- Charles Long, CEO, Centerline Digital


PureSystems-blogge

 

Rene,
klare hybride skyer

Rene, klare hybride skyer med nye faciliteter

Den nyeste IBM PureApplication Software V2.0 gør brug af et forbedret mønsterprogram.

Læs om fordelene

Lego

Brug af IBM PureApplication Service på SoftLayer til at opbygge din cloud

IBM's avancerede cloud-produkter gør det muligt for virksomheden at være kreative og oprette komplekse miljøer med brug af mønstre - på samme måde som med Lego-klodser.

Læs blogindlægget

BonTon Paula Post

Bon-Ton Stores får hurtigt kundeindsigt

IBM PureData System for Analytics hjælper amerikansk detailvirksomhed med at give kunderne en nyskabende shoppingoplevelse.

Læs blogindlægget Future Ready Friday

Fortsæt til PureSystems-webstedet

Verdens første serie af systemer med integreret ekspertise


Se, hvordan indbygget
let tilgængelig
ekspertise vil ændre IT

Systemer med indbygget ekspertise står på spring for at ændre IT og forretningsverdenen. Med indbygget ekspertise, et komplet design og en forenklet oplevelse af IT-styring generelt vender PureSystems IT-oplevelsen og -økonomien helt til din virksomheds fordel.

Forfatter og foredragsholder Peter Hinssen diskuterer med et panel af eksperter det aktuelle IT-landskab, og hvordan de nye systemer med integreret ekspertise påvirker det.

 

Se panelvideoen

Fortsæt til PureSystems-webstedet

Verdens første serie af systemer med integreret ekspertise


Det er på tide helt at
nytænke, hvordan
organisationer kan
udnytte IT-ekspertisen.

Systemer med indbygget ekspertise står på spring for at ændre IT og forretningsverdenen med indbygget ekspertise, et komplet design og en forenklet oplevelse af IT-styring generelt.

Oplev, hvad der er muligt med indbygget ekspertise. Få mere at vide om virksomhedens ekspertisemønstre. Vi inviterer dig til at se webudsendelsen med lanceringsvideoen.

 

Se webudsendelsen med lanceringen

Fortsæt til PureSystems-webstedet

Ekspertsystem understøtter en mere intelligent verden

I disse tider bliver alt, hvad vi bruger, intelligent, lige fra simple enheder, vi har i lommen, til komplekse forsyningsnet, der leverer energi til storbyer. Centralt i denne hastige udvikling står infrastrukturerne, som også ændrer sig - de bliver også intelligente og får flere funktioner.
Hos IBM er vi i gang med at bygge ekspertise direkte ind i IT-systemer for at skabe en ny klasse af systemer, som kaldes systemer med integreret ekspertise. Disse systemer anvender noget, vi kalder ekspertisemønstre – en proces, der består i at fremstille et koncentrat af den samlede viden fra en hel branche og bruge det som basis for en bred vifte af funktioner. Samtidig bliver den tid og de omkostninger, der er forbundet med implementering, reduceret betydeligt.

Fortsæt til PureSystems-webstedet

Tal ikke om fremtiden for IT.
Levér den.


Ambuj Goval IBM's General Manager of Development & Manufacturing,
Systems & Technology Group

Vil din virksomhed vide mere om mulighederne for at udvikle IBM PureSystems-løsninger? Uanset om din virksomhed allerede er IBM Business Partner eller et potentielt nyt medlem af IBM BP-fællesskabet, så følg linkene nedenfor for at fortsætte rejsen.

Se nærmere på materialet til
IBM Business Partners

Få mere at vide her

Er din virksomhed endnu ikke IBM
Business Partner?

Deltag i PartnerWorld i dag!

Se videoen

Fortsæt til PureSystems-webstedet

Ændring i
IT-økonomien

 

70 % af IT-budgetterne i dag bruges udelukkende på drift og vedligeholdelse*, og det går ofte ud over ydelsen og levering af serviceydelser. Så hvordan kan din virksomhed allokere flere IT-ressourcer til innovative serviceydelser, så virksomhedens behov bliver opfyldt?
Svaret er enkelt. PureSystems, verdens første serie af systemer med integreret ekspertise. Med indbyggget ekspertise baseret på 'mønstre' - dvs. ekspertise samlet fra tusindvis af IBM-opgaver, grundig forskning og gennemtestede best practices-løsninger - kan din virksomhed hurtigt automatisere en række IT-funktioner. Din virksomhed kan levere nye applikationer og nye serviceydelser hurtigere, reagere omkostningseffektivt på skiftende behov og forbedre systembelastningsydeevnen.

*IDC, Game Changing Virtual Technology: Major Shifts and Innovations that will Forever Change your IT Business, doc #DR2011_GS4_MB, marts 2011.

Oplev IBM
PureSystems-tilbudene
gennem
brancheeksperters øjne

Tag en tur på egen hånd, og få mere at vide om IBM PureSystems-produktserien og om, hvordan mønstre kan forenkle komplekse opgaver, så din virksomhed sparer både tid og penge og hurtigere opnår forretningsresultater.

Se nærmere på IBM PureSystems

Fortsæt til PureSystems-webstedet

Udnyt styrken i mønstrene til at bygge en dynamisk cloud hurtigere

Cloud kan skabe nye serviceydelser, udvide investeringerne i din virksomheds eksisterende applikationer og hjælpe med at innovere din virksomhed – men traditionelle metoder kan være komplekse og dyre

Jason McGee, IBM CTO, PureApplication Systems, diskuterer, hvordan PureSystems-løsninger bruger mønstre til at hjælpe din virksomhed med at bygge og implementere applikationer, både internt og eksternt i en dynamisk cloud, hurtigere og med lavere risiko.

Afsluttende video 

IBM PureApplication Service
på SoftLayer