Навигация в първичен табулатор
Навигация в първичен табулатор

Свържете се с нас, за да започнете

 

Консолидирането на 75 съществуващи физически машини в един сървър ще намали енергийните разходи с приблизително 25%. Това ще помогне за подобряване на оперативния марж и ще ни позволи за заделим ценни финансови ресурси в преследването на медицински иновации.

- Andrea Guido
IT Operations Manager
Ospedale di Novara

Гледайте VALECARD (00:04:25)


Целеви проучвания PureSystems

 

Вижте повече целеви проучвания

 

Walgreens

Можете ли да оптимизирате процесите, за да ускорите потребителските данни за служителите? Използване на моделите за IBM PureApplication System, Walgreens установи набор от бизнес правила, които автоматизират и помагат за ускоряване на административните решения относно рутинните процедури.

- Jason Stott, ръководител на инфраструктура, Walgreens

BonTon Paula Post
Bon-Ton

Могат ли продавачите на дребно да разбират по-добре своите клиенти? Bon-Ton приложи IBM PureData for Analytics, за да помогне за извличане на идеи от информацията, която вече е събрана от клиентите.


- Paula Post, вицепрезидент на групата за оптимизиране на търговията, Bon-Ton

Charles Long
Centerline

За да предостави на своите клиенти "обясними творчески" решения, Centerline имаше нужда от по-мощна, гъвкава и по-бързо реагираща IT инфраструктура. IBM PureFlex System осигури ефикасна изчислителна мощ с интегрирано съхранение и работа в мрежа, всичко в едно

- Charles Long, изпълнителен директор, Centerline Digital


Блогове на PureSystems

 

Clean, clear hybrid clouds

Чисти и ясни хибридни области с нови възможности

Най-актуалният IBM PureApplication Software V2.0 служи като инструмент за подобрено моделно ядро.

Прочетете относно ползите

Lego

Използване на IBM PureApplication Service on SoftLayer за изграждане на Вашия облак

Като тухлички LEGO, разширените предложения в облака от IBM Ви позволяват да изграждате творчески и сложни среди с помощта на модели.

Прочетете публикацията в блога

BonTon Paula Post

Bon-Ton Stores получават по-бързо идеи от клиентите

IBM PureData System for Analytics помага на търговец на дребно от САЩ да предоставя иновативни начини за пазаруване.

Прочетете публикацията в блога Future Ready Friday

Продължете към сайта на PureSystems

Първото в света семейство от системи с интегрирани експертни познания


Вижте как вградените,
високодостъпни
експертни познания ще променят ИТ

Експертните интегрирани системи са готови да променят ИТ и бизнеса. С вградените експертни познания, дизайн тип всичко в едно и опростени познания по общо управление, PureSystems накланя опита и икономиката на ИТ решително във Ваша полза.

Авторът и говорител Peter Hinssen обсъжда настоящата картина относно ИТ и откритието и въздействието на експертните интегрирани системи с група от експерти.

 

Прегледайте видеото от конференцията на кръгла маса

Продължете към сайта на PureSystems

Първото в света семейство от системи с интегрирани експертни познания


Време е напълно да
преосмислите как
организациите могат да
извлекат ползи от ИТ експертните познания.

Експертните интегрирани системи са готови да променят ИТ и бизнеса с вградени експертни познания, дизайн тип всичко в едно и опростени познания по общо управление.

Открийте какво е възможно с вградените експертни познания. Научете относно моделите на експертни познания за предприятието. Приканваме Ви да гледате видеото от уебкаст стартирането.

 

Вижте Уебкаст стартиране

Продължете към сайта на PureSystems

Експертна система за smarter planet

В наши дни, всичко, което използваме, става по-интелигентно, от обикновени устройства, които носим в нашите джобове, до сложни енергийни мрежи, които захранват градове. В сърцето на тези бързи еволюции, инфраструктурите също се променят - стават по-интелигентни и с повече възможности.
В IBM вече въвеждаме експертни познания директно в компютърните системи, за да създадем нов клас компютри, наречени експертни интегрирани системи. Тези системи разчитат на нещо, което наричаме Модели на експертни познания, процесът на извличане на колективни познания от една цяла индустрия за предоставяне на широк кръг от възможности и драматично намаляване на времето и разходите за разпространение.

Продължете към сайта на PureSystems

Не говорете за бъдещето на ИТ.
Постигнете го.


Ambuj Goval главен мениджър на IBM за Разработване & Производство,
Системи & технологична група

Заинтересовани ли сте да научите повече относно възможностите за разработване на IBM PureSystems решения? Без значение дали вече сте Бизнес партньор на IBM, или потенциален нов член на IBM общността от Бизнес партньори, моля, вижте връзките по-долу, за да продължите Вашето пътуване.

Изследвайте ресурсите за
Бизнес партньори на IBM

Научете повече тук

Все още не сте IBM
Бизнес партньор?

Присъединете се към PartnerWorld днес!

Гледайте видеоклипа

Продължете към сайта на PureSystems

Промяна на
икономиката на IT

 

70% от днешните бюджети за ИТ се изразходват единствено за операции и поддръжка*, което често води до влошени производителност и доставка на услуги. И така как можете да заделите повече ИТ ресурси за иновативни услуги, за да задоволите бизнес нуждите на Вашата организация?
Отговорът е прост. PureSystems, първото в света семейство от системи с интегрирани експертни познания. С вградените експертни познания, базирани на 'модели' - експертни познания, извлечени от хиляди ангажименти, задълбочени проучвания и доказани добри практики на IBM - можете бързо да автоматизирате широк кръг от ИТ функции. Можете да доставяте нови приложения и услуги по-бързо, да реагирате рентабилно на променящите се изисквания и да подобрите производителността на работното натоварване.

* IDC, променяща правилата на играта виртуална технология: значителни промени и иновации, които завинаги ще променят Вашия IT бизнес, документ #DR2011_GS4_MB, март 2011 г.

Вижте IBM
PureSystems офертата
през очите на
експертите в индустрията

Предприемете самостоятелна обиколка, за да научите повече относно семейството продукти на IBM PureSystems и как моделите могат да опростят сложните задачи, като спестяват време, пари и постигат бизнес резултати по-бързо.

Разгледайте подробно IBM PureSystems

Продължете към сайта на PureSystems

Извлечете силата на моделите за по-бързо изграждане на динамичен облак

Облакът може да създаде нови услуги, да разшири Вашите съществуващи инвестиции в приложения и да Ви помогне да иновирате Вашия бизнес –, но традиционните методи могат да бъдат сложни и скъпи.

Jason McGee, IBM CTO, PureApplication Systems, обсъжда как PureSystems решенията използват модели, за да Ви помогнат да изградите и разгърнете приложения в и извън помещенията в динамичен облак по-бързо и с по-малко риск.

Заключителен видеоклип 

IBM PureApplication Service
on SoftLayer