A Smarter Planet

IBM PureSystems

Expertise. Pure and simple.

Wij staan voor u klaar

Of bel IBM op nummer +32-(0)78-15 54 73

E-mail IBM

Cloud eenvoudiger maken

Om de cloud-implementatie eenvoudiger en sneller te laten verlopen, stappen veel organisaties over op IBM PureSystems. Deze systemen zijn voor de cloud gebouwd en bieden self-service toegang tot elastische resources voor de cloud-infrastructuur en het applicatieplatform. Het beschikbaar stellen en beheren van deze resources is uiterst eenvoudig. PureSystems zijn vaak al binnen vier uur operationeel. Klaar om cloud-applicaties in gebruik te nemen.

Volgende aanbieding: Platform-as-a-Service — Het standpunt van IBM

Best practices en verwachte uitkomsten voor cloud — Enquête van IBM

Uit een recente enquête onder 1500 beslissers in de IT blijkt waar de belangrijkste voorstanders van cloud zich op focussen en welke voordelen ze denken te realiseren. PureSystems en de bijbehorende producten zijn bedoeld om de overstap op cloud eenvoudiger te maken — zodat u sneller kunt profiteren van de voordelen van cloud.

IBM®

Over dit onderzoek

Het IBM Centre for Applied Insights brengt nieuwe manieren van denken, werken en leiding geven naar voren. Via evidence-based research geeft het Centre leidinggevenden alle wapens in handen voor pragmatische beslissingen en onderbouwde veranderingen.