A Smarter Planet

IBM PureSystems

Expertise. Pure and simple.

Wij staan voor u klaar

Of bel IBM op nummer +32-(0)78-15 54 73

E-mail IBM

De efficiency van de IT verbeteren

Veel organisaties stappen over op de IBM PureSystems-familie omdat ze daarmee kosten kunnen besparen, middels consolidatie van infrastructuur en applicaties en vereenvoudiging van het beheer en de bedrijfsvoering gedurende de volledige IT-levenscyclus.

Volgende aanbieding: Dataservices consolideren en optimaliseren om de IT rendabeler te maken

Lees waarom PureSystems de kosten verlagen en de wendbaarheid vergroten middels vereenvoudiging van de IT-levenscyclus — Whitepaper van IDC

In deze whitepaper wordt besproken waarom geconvergeerde systemen, zoals PureSystems, alles in zich hebben om de IT-levenscyclus radicaal te vereenvoudigen. Aan de hand van voorbeelden van echte klanten van IBM komt u te weten op welke manier deze bedrijven nieuwe IT-strategieën ontwikkelen voor het versnellen van de time-to-market, het verbeteren van de applicatieperformance en het vereenvoudigen van een groot aantal routinematige, doorlopende beheersactiviteiten.

Mary Johnston Turner
geschreven door

Mary Johnston Turner

Vice President van IDC Research, Enterprise Systems Management Software, drijvende kracht achter de IDC-prognoses en -analyses van veel markten voor IT-managementsoftware, waaronder publieke en private cloud operations.