A Smarter Planet

IBM PureSystems

Expertise. Pure and simple.

Wij staan voor u klaar

Of bel IBM op nummer +32-(0)78-15 54 73

E-mail IBM

Oplossingen sneller implementeren

Met de ingebouwde expertise en het op integratie gerichte ontwerp van IBM PureSystems-producten kunt u de implementatie van nieuwe applicaties, zoals mobile, social, big data en analytics, enorm versnellen: van enkele weken naar enkele dagen of zelfs enkele minuten.

Volgende aanbieding: Een big data-platform voor analytics ontwerpen

Waarom responsieve IT-organisaties graag werken met geïntegreerde systemen — Een whitepaper van Forrester Consulting

Er vinden binnen de IT-sector grote veranderingen plaats en veel organisaties ontwikkelen een nieuwe aanpak waarmee ze op een snelle en flexibele manier meerwaarde kunnen realiseren. In dit onderzoeksrapport van Forrester Consulting, opgesteld in opdracht van IBM, leest u alles over de belangrijke verandering die aan de gang is in de IT. Het rapport is niet alleen gericht op bedrijven die nog maar net van start zijn gegaan, maar ook op bedrijven die al halverwege zijn.

Forrester Consulting
geschreven door

Forrester Consulting

Forrester Consulting doet onafhankelijk en objectief onderzoek op basis van consultancy voor het bepalen van de strategieën en het reageren op kansen die ontstaan door verandering. Forrester voert eigen onderzoek uit en verzorgt consultancy op maat, consumenten- en bedrijfsgegevens, events, online community's en peer-to-peer programma's voor het management.