Lees verder

IBM & Lenovo

IBM is een historische samenwerking aangegaan met Lenovo. Om ervoor te zorgen dat klanten ook op de lange termijn voordeel hebben, moeten ondernemingen zich blijven ontwikkelen. IBM's meerjarige overeenkomst met Lenovo heeft een brede basis en stelt IBM in staat end-to-end oplossingen aan onze klanten te blijven leveren. Lenovo is nu de geprefereerde provider voor levering van PC's onder de merknaam IBM aan onze klanten en IBM blijft de services voor financiering en onderhoud leveren voor deze PC-oplossingen.

Deze samenwerking past in de IBM-strategie marktleider te zijn bij levering van technologie en transformatie-oplossingen, voor u, voor onze onderneming en voor onze klanten in het midden- en kleinbedrijf in alle bedrijfstakken en in alle landen, over de hele wereld.

Werken met marktleiders

Lenovo is de marktleider in de snelst groeiende markt ter wereld. Door de overname van de PC-divisie van IBM is Lenovo de derde PC-leverancier ter wereld. Ook zijn de mensen die de ThinkPad-notebooks en ThinkCentre-desktops maken nu onderdeel van het Lenovo-team: de ontwikkelaars, de productieteams, de verkoopvertegenwoordigers en de businesspartners. Kort gezegd: de mensen waarmee u samenwerkt. De mensen waarop u vertrouwt.

Door deze verkoop wijzigen onze PC-activiteiten van een onderdeel van de IBM-portefeuille in een belangrijk onderdeel van het samenwerkingsnetwerk van IBM. Het vergroot het bereik en de mogelijkheden van IBM en biedt u als klant een betere service. Lenovo deelt ons streven naar innovatie, kwaliteit en service. De strategie van IBM is duidelijk. De strategie van Lenovo is duidelijk. Samen vormen we een krachtig team dat ondersteuning biedt voor uw zakelijk activiteiten.


*De links aangegeven met een asterisk (*) brengen u naar de Lenovo Website.

Meer weten?

Bekijk, voordat u naar de Lenovo-website gaat, de ibm.com Gebruiksvoorwaarden.

Lenovo Oplossingen

Ontdek en bekijk de oplossingen van Lenovo in het IBM Forum Amsterdam.

Navigeren in content