Μια εταιρεία καινοτομιών
Μια συνεχής επικέντρωση στην καινοτομία

Η ψηφιακή τεχνολoγία είναι οι υποδομές, αλλά η ψηφιακή ευφυΐα ή η τεχνητή νοημοσύνη όπως την αποκαλούν ορισμένοι, είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτές. Η επόμενη δεκαετία θα αφορά στο πώς θα μπορέσει ένας οργανισμός να συνδυάσει αυτές τις τεχνολογίες ώστε να μετασχηματιστεί σε μια γνωσιακή επιχείρηση (cognitive business). Είναι η απαρχή μιας καινούριας εποχής.

Virginia M. (Ginni) Rometty (US)

Κεντρική Διοίκηση

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, President & CEO, IBM

Διεθνή Οικονομικά Μεγέθη για το 2017

‘Eσοδα:
$79.1 δισεκατομμύρια

Κέρδη πρό φόρων
$12.9 δισεκατομμύρια

*Το σύμβολο $ αναφέρεται σε δολάριο Η.Π.Α

Γενικός Διευθυντής Ελλάδας

Σπύρος Πουλίδας


Σπύρος Πουλίδας

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, ΙΒΜ Ελλάς Α.Ε.

Η ΙΒΜ στην Ελλάδα

Η ΙΒΜ είναι παρούσα στην Ελλάδα εδώ και πολλές δεκαετίες. Η δραστηριότητά της εκτείνεται στους τομείς του Υλικού, του Λογισμικού, των Δικτύων, αλλά και των Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών Πληροφορικής. Η επιχειρηματική της προσπάθεια εστιάζεται σε δύο βασικές προτεραιότητες: Τη δημιουργία, την ανάπτυξη και την εξέλιξη των πιο προηγμένων Τεχνολογιών Πληροφορικής των ημερών μας και την μετατροπή των τεχνολογιών αυτών σε πραγματική επιχειρηματική αξία, σε μοχλό ανάπτυξης και προόδου για τους πελάτες της

Οικονομικά Μεγέθη για την Ελλάδα

Ενημερωθείτε για τα οικονομικά μεγέθη της ΙΒΜ στην Ελλάδα. Μπορείτε να μεταφορτώσετε τις ετήσιες οικονομικές εκθέσεις καθώς και οινοκομικές καταστάσεις για τα έτη 2016 και 2017.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Συνδεθείτε μαζί μας

Διεύθυνση Επικοινωνίας
ΙΒΜ ΕΛΛΑΣ Συστήματα
Επεξεργασίας
Πληροφοριών Α.Ε.

ΙΒΜ Ελλάς Α.Ε.

Λεωφόρος Κηφισίας 284
152 32 Χαλάνδρι
ΑΜΑΕ:
20212/01AT/B/89/316/95
ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ.:
000604301000

Ρωτήστε μας

Ευρετήριο Υπαλλήλων
Εισάγετε το όνομα του Εργαζόμενου στην ΙΒΜ για να βρείτε τη διεύθυνση e-mail και τον αριθμό τηλεφώνου του/της.

Ιστορική αναδρομή

H IBM ιδρύθηκε στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης τον Ιούνιο του 1911 ως Computing - Tabulating - Recording Co. (C-T-R) και προέκυψε από τη συνένωση των Computing Scale Co. of America, της The Tabulating Machine Co., και της The International Time Recording Co. of New York. Το 1924, η C-T-R υιοθέτησε την επωνυμία International Business Machines (IBM).