IBM ja Lenovo

IBM on aloittanut historiallisen allianssin Lenovon kanssa. Yritysten on pystyttävä kehittymään luodakseen lisäarvoa asiakkailleen. IBM:n laaja-alainen ja monivuotinen sopimus Lenovon kanssa mahdollistaa kattavien ratkaisujen toimittamisen asiakkaillemme. Lenovo on uusi suosittelemamme PC-tietokoneiden toimittaja ja IBM tarjoaa jatkossakin rahoitus- ja huoltopalveluita Lenovon PC-ratkaisuille.

Tämä allianssi on johdonmukainen askel IBM:n strategiassa olla maailman johtava teknologia- ja transformaatioratkaisujen toimittaja kaikilla toimialoilla ja kaikissa maissa yritysten kokoon katsomatta.

Yhteistyössä johtajien kanssa

Lenovolla on johtava asema maailman nopeimmin kasvavalla markkina-alueella. IBM:n PC-liiketoiminnan siirtyminen Lenovolle tekee Lenovosta maailman kolmanneksi suurimman PC-toimittajan maailmassa. Lisäksi, ihmiset ThinkPad-kannettavien ja ThinkCentre-pöytäkoneiden menestyksen takana -- palkitut insinöörit ja kehittäjät, valmistusryhmät, myyjät ja yhteistyökumppanit -- ovat nyt osa Lenovo-tiimiä. Toisin sanoen, ne ihmiset, jotka olet aiemminkin tuntenut ja joihin sinulla jo on hyvä ja luottamuksellinen suhde.

PC-liiketoiminta, joka oli aikaisemmin osa IBM:n tuotevalikoimaa, on nyt tärkeä osa IBM:n yhteistyöverkostoa. Verkoston avulla IBM pystyy auttamaan asiakkaitaan uusilla alueilla ja tarjoamaan entistä parempaa palvelua. Yhteistä IBM:llä ja Lenovolla on voimakas halu kehittää innovaatioita, laatua ja palvelua. IBM:n strategia on selvä. Lenovon strategia on selvä. Yhdessä IBM ja Lenovo muodostavat voimavaran, jonka olemme valmis valjastamaan sinun ja sinun yrityksesi käyttöön -- tavoitteena yhteinen menestys.

Lisätietoja

Ennen kuin vierailet Lenovon sivustolla, tutustu ibm.comin käyttöehtoihin.

Seuraavat linkit johtavat englanninkielisille sivuille.

*Linkit, joiden vieressä on jokerimerkki (*), johtavat Lenovon WWW-sivuille.