IBM pyrkii olemaan johtava yritys ympäristöasioissa kaikilla liiketoiminta-aloillaan, päivittäisessä työssä, tuotannossa, uusien tuotteiden kehittämisessä ja tekniikkamme käytössä.

"Johtajuuden määrittely on nykypäivän nopeassa verkkotaloudessa vaikeaa. Me tiedämme, että maine on ansaittava yhä uudelleen ja että meidän on koko ajan asetettava itsellemme uusia entistä korkeampia vaatimuksia. Lupaamme seuraavat asiat työntekijöillemme, asiakkaillemme, omistajillemme ja niille yhteiskunnille, joissa vaikutamme: pyrimme edelleen olemaan johtava yritys työntekijöiden hyvinvointia ja ympäristövastuuta koskevissa asioissa, samalla kun pyrimme olemaan teknisesti johtava yritys.

Maailman kansakuntien ja kansojen vaatimukset ja tarpeet lisääntyvät. Meidän mielestämme IBM:llä on ainutkertainen mahdollisuus ja vastuu ryhtyä näiden tarpeiden edellyttämiin toimiin. Meillä on edellytykset siihen, koska toimimme yli 160 maassa, myymme tuotteita ja palveluja, jotka tukevat kehitystä oikeaan suuntaan, ja koska me olemme lähes sata vuotta toimineet hyvänä esimerkkinä vastuullisesta yrityskansalaisuudesta. Olemme vakuuttuneita siitä, että voimme muuttaa maailman entistä paremmaksi kaikille."

Samuel Palmisano
Pääjohtaja