Betalningsalternativ

I dagsläget tillägnas endast 21 % av IT-personalens tid till innovation och nya projekt.

Budgetar är ofta ansträngda. Du behöver skapa en strategi för att hantera, eller t.o.m. sänka, nödvändiga utgifter för innovation. Finansiering är ett snabbt och effektivt sätt att nå dina affärs- och teknikmål utan att tappa siktet på dina långsiktiga ekonomiska mål.

IBM Global Financing tillhandahåller köpkraft för att generera den konkurrensfördel och ekonomiska stabilitet du behöver för att spara, återinvestera och innovera. Vi erbjuder ett komplett utbud av anpassningsbara betalplaner med enkla avtal, snabba godkännandeprocesser och flexibla betalningsstrukturer.

Vi har en mängd olika kunder, från små företag till majoriteten av Fortune Global 100-företagen. Den bästa finansieringsstrategin är självklart den som är skräddarsydd efter din organisations mål och det är därför som vi har tagit fram vårt kompletta utbud av anpassningsbara finansieringslösningar.

Kontakta oss för att skapa din egen unika finansieringsplan

Vi erbjuder anpassningsbara leasingavtal och lån som du kan kombinera med andra program, erbjudanden och utrustning från IBM för att skapa den lösning som bäst passar din affärsstrategi. Icke-IBM-innehåll som ingår i en övergripande IBM-slutanvändarlösning kan också vara berättigad till finansiering via IBM Global Financing.

Flexibla leasingavtal och lån

Under 30 år har vi byggt ett brett utbud av finansieringstjänster som låter oss tillhandahålla lån anpassade efter dina specifika behov. Grunden i våra erbjudanden har varit densamma: leasingavtal och lån (med början på 50.000 SEK) i kombination med ett komplett utbud av ytterligare tjänster som följer dig längs varje steg av din IT-livscykel.

Leasingavtal

Vi erbjuder två grundläggande typer av leasingavtal:

Fair Market Value (FMV) leasar
Fair Market Value (FMV) leasar är det sätt för att bygga din IT-infrastruktur som är mest förutsägbart och har lägst risk. Du betalar en fast avgift under en viss tidsperiod.

När din IT-utrustning behöver uppgraderas kan du uppgradera utvalda produkter innan leasingavtalet gått ut, ofta med ingen till liten förändring av avbetalningarna, och på så sätt minimera användningen av föråldrad IT-utrustning.

När avtalet går ut returnerar du utrustningen till oss.

Full-Payout-leasar
I slutet av en leasingperiod med avbetalning äger du tillgångarna. När du har leasat tillgången till ett fast pris överlåter vi ägandeskapet till dig.

Full-Payout-leasar är bäst lämpat för tillgångar som är stabila, utgör långsiktiga investeringar och matchar din affärsstrategi.

Lån

Lån hjälper dig anskaffa den teknik du behöver genom att ge dig tillgång till alternativa finansieringskällor, vilket gör det möjligt för dig att maximera din köpkraft med konkurrenskraftiga räntor och flexibla villkor.

Vi tillhandahåller lån för maskinvara, programvara och tjänster inom IT. Fördelarna inkluderar sänkta kostnadsutlägg i början och avbetalningar som matchar driftsättningsmilstolpar så att du kan bevara kontanta medel till annat.

Premiumalternativ för betalning

Våra premiumalternativ för betalning ger dig flera paketerade val som kan nyttjas fristående eller kombineras. Med alternativ för finansiering från en enda källa till att använda värdet på din befintliga server för att finansiera en uppgradering ger våra betalningsalternativ dig balanserade och kostnadseffektiva betalningsstrukturer.

 

IBM Project Financing™
Ett finansieringsalternativ med en dedikerad källa

IBM Project Financing tillhandahåller finansiering från en källa som är skräddarsydd för ditt projekts livscykel. Genom att tillhandahålla en dedikerad finansieringskälla hjälper IBM Project Financing till att dämpa risken för försenade projekt, minska avtalsomfattningen och samtidigt påskynda godkännande och implementation av projekt.


Öppna infrastrukturalternativ
Ett öppet IBM-infrastrukturavtal ger dig utökningsbar kapacitet

Flexibel finansiering kan inkluderas i avtalet för att minska komplexiteten avsevärt.

Överväg ett öppet infrastrukturerbjudande om din IBM-infrastrukturplan är för tre år eller längre. Ett öppet infrastrukturerbjudande är en prognostiserad betalningsplan med kapacitet vid behov. Planen tillhandahåller en viss kapacitet men ger dig möjligheten att uppgradera tillfälligt närsomhelst under den perioden. Det gör det möjligt för dig att tillgodose kortsiktiga behov med den trygga vetskapen om att du inte tappar på de långsiktiga målen ur sikte, — allt med en enda enkel faktura.


Sale & Lease Back
Dra nytta av fördelarna med leasing även för IT-utrustning du redan har köpt

Om du behöver en tillförsel av kontanta medel snabbt och äger din IT-utrustning har vi ett Sale & Lease Back-alternativ. Vi köper dina befintliga IBM IT-tillgångar och leasar dem tillbaka till dig till konkurrenskraftiga priser.

Specialkampanjer

Vi har finansieringsalternativ för hela vår portfölj, inklusive programvara, maskinvara och tjänster inom IT. Vi erbjuder även tjänster för återställning av tillgångar, inklusive återköpsalternativ samt säker kassering enligt regler och förordningar, samt IBM-certifierade begagnade satser när köpa nytt inte är ett alternativ.

Räntefria finansieringserbjudanden

IBM-programvara och IBM-system 

Räntefritt under 12 månader för avtal med IBM-maskinvara och IBM-programvara upp till ett värde av 4.300.000 SEK1

 • Standardstrukturen är fyra kvartalsvisa betalningar med alternativ för månatliga betalningar
 • Avtalets värde måste understiga 4.300.000 SEK och börja på så lågt som 50.000 SEK
 • För IBM-programvara gäller att den inte ska omfattas av Enterprise License Agreement (ELA) och inkludera minst 50 % nya licenser
 • För IBM-maskinvara exkluderas platform computing och System z
 • För IBM-maskinvara ingår underhåll från IBM (kan exkluderas som alternativ)
 • Räntefritt under 2 och 3 år för utvalda ICS-programvaror

Räntefritt under 24 månader för nya POWER 8 & 7+2

 • Tillgänglig för nya Power 8 och Power 7+
 • Även tillgängligt för tillhörande V3000-, V5000- och V7000-lagring
 • Standardstrukturen är åtta kvartalsvisa betalningar med alternativ för månatliga betalningar
 • Inkluderar underhåll från IBM (kan exkluderas som alternativ)
 • Avtal upp till ett värde av 4.300.000 SEK

IBM-certifierad begagnad utrustning – Storage & Power Systems-kampanjer

Ytterligare erbjudanden

Redan godkänt för begagnat
Du är redan godkänd för belopp på upp till 2.500.000 SEK!

Det är enklare än någonsin att anskaffa IBM-certifierade begagnade servrar och lagringsenheter. Få finansiering som redan godkänts upp till ett totalt transaktionsvärde av upp till 2.500.000 SEK, med maximalt 20 % IBM-programvara, utan någon kreditgranskning!

All IBM-certifierad begagnad utrustning:

 • Är fullständigt testad för efterlevnad av de senaste IBM-teknikstandarderna
 • Levereras med en 90-dagars ångerrätt
 • Är kvalificerad för IBM-underhåll
 • Använder endast äkta IBM-komponenter

Vi kan samarbeta med dig kring att anpassa och/eller förkonfigurera utrustningen för att snabba upp implementationen. Vårt Fast Ship-program kan leverera utrustning inom 24 timmar, med förinstallerad programvara samt testad och konfigurerad enligt dina specifikationer. Kontakta oss på 866-IBM-1123 för att komma igång idag. Mer information om IBM-certifierad begagnad utrustning.

IBM-certifierad begagnad utrustning paketerad med underhåll3
Tillsammans med Global Technology Services erbjuder vi paketerat underhållssupport på vissa certifierade begagnade tillgångar. Få en begagnad server återställd till nyskick med 1-års service och kopplat med underhållsavtal dygnet runt utan extra kostnad under serviceperioden.

För minimering av kostnaderna har IBM Global Financing återställt de här maskinerna med nya eller nästan nya IBM-komponenter. Få ett enkelt finansiellt paket och ett pris för enklare ekonomi- och teknikhantering.

Tillgängliga produkter:
- Begagnade System z: z9 BC (2096) och z9 EC (2094)
- Begagnade Power-system: 9117-570, 9119-590, 9119-595

Ring oss för en fullständigt skräddarsydd finansieringsplan