Skreddersy din finansieringsplan

Fordi din virksomhet er like individuell
som du er

Ulike finansieringsløsninger (UK)

Skaff en strategisk partner

Dra nytte av mer enn 30 års
erfaring innen finansiering

Vår ekspertise (UK)

IBM Global Financing


Noen institusjoner finansierer kjøp. Vi finansierer muligheter.

Du ønsker å optimalisere veksten ved å balansere virksomhetens prioriteringer for å skape innovasjon og få et forsprang på konkurrentene. Men en av utfordringene dine er variable utgifter, slik det er for de fleste virksomheter. IT behøver ikke å bidra til dette.

Vi har en bedre måte å hjelpe deg med å styre kontantstrømmen. IBM Global Financing tilbyr finansieringstjenester for å skape verdi av teknologi og hjelpe deg med å utvikle virksomheten. Fordelene du får med IBM Global Financing, kan bidra til 2-3 ganger høyere internrente og forkorte tilbakebetalingsperioden med 5-20 prosent sammenliknet med kontant betaling, ifølge en analyse fra Cabot Partners1.

Kostnadene ved å vente er høye. Vi kan hjelpe deg med å finansiere mulighetene dine i dag!

Casestudie: Finansiere Mobile for Air Canada

Underholdning tar av med Mobile-finansiering

Flyselskapets 1440 nettbrett var mindre enn ett år gamle, men de hadde ikke nok lagringskapasitet for det nye underholdningssystemet ombord i flyene.

IBM Global Financing kunne hjelpe flyselskapet. Først kjøpte vi deres portefølje av ett år gamle nettbrett, slik at de unngikk betydelige direkte tap. Deretter finansierte vi over 1500 nye nettbrett med en tre års leasingavtale. Flyselskapet gav dermed passasjerene en bedre opplevelse og har i tillegg mulighet til å oppgradere systemet i fremtiden.

Les hele Air Canada Rouge-casestudien (US)

0 %
økning i lagringsplass for underholdningssystem i fly