Financiering van IBM Systems

Om aan de eisen van uw core business te voldoen, wordt nieuwe technologie – zoals cloud, analytics en mobile – steeds belangrijker. Daarom zijn de IT-beslissingen die u nu neemt belangrijker dan ooit tevoren.

Door servers, storagesystemen en software samen te brengen in een efficiënte en flexibele IT-infrastructuur, ontstaan er kansen om de groei te versnellen, om sneller te reageren op nieuwe vraag, om de kosten te verlagen en om de financiële risico's te verkleinen.

Realiseer de infrastructuur die u nodig hebt. Pak de complexiteit effectiever aan, voor een lagere prijs.

Nu het volume aan data dat u verzamelt steeds sneller groeit, neemt de complexiteit exponentieel toe. Dit legt een enorme druk op uw IT-infrastructuur, en de enige manier om aan de hogere eisen van workloads te voldoen, is uw infrastructuur op te schalen.

Door nieuwe ontwikkelingen wordt het mogelijk om een IT-infrastructuur te realiseren waarin intelligente servers en geavanceerde storageoplossingen worden gecombineerd met analytics-gerichte systemen. Op die manier kunt u:

 • Eenvoudiger migreren, zodat het toevoegen, wijzigen en upgraden van oplossingen snel en kosteneffectief verloopt.
 • Processen stroomlijnen, zodat u ondanks een beperkt budget kunt investeren in nieuwe, grootschalige IT-systemen.
 • De integratie stimuleren, zodat uw database-, server- en storageoplossingen soepeler samenwerken en beter presteren.

Nu de technologische eisen almaar complexer worden, is het de vraag hoe u uw nieuwe systemen en upgrades het beste kunt financieren. Die vraag wordt des te nijpender naarmate de toekomstige eisen moeilijker te voorspellen zijn en u sneller beslissingen moet kunnen nemen.

IBM Global Financing biedt uitkomst.

Met IBM Systems kunt u volledig profiteren van nieuwe transformatieve technologie voor het vereenvoudigen van processen, het optimaliseren van de performance en het beter beheren van de volledige IT-lifecycle. Bovendien houdt u de kosten in de hand.

IBM Global Financing levert een volledige set financieringsopties die u helpen bij de aanschaf van geavanceerde technologie, wanneer dat nodig is. Dankzij de voorspelbare betalingsstructuren bespaart u geld, brengt u de liquiditeit op een maximaal niveau en verkleint u de financiële risico's.

Ontdek waarom IBM Global Financing de flexibiliteit biedt die u nodig hebt om zowel uw IT-infrastructuur als uw assetmanagementstrategie te optimaliseren.

Werk met één betrouwbare partij voor de financiering van al uw IT-systemen

Met IBM Global Financing kunt u erop rekenen dat er één betrouwbare partij is die zorg draagt voor de financiering van al uw eisen op technologische gebied.

Wij kunnen u laten zien hoe u de kosten verlaagt, hoe u geld overhoudt, hoe u de implementatie versnelt en hoe u uw volledige IT-infrastructuur optimaliseert. Allemaal dankzij de financieringsopties die u helpen bij de aanschaf van deze IBM-systemen:

 

Financiering IBM Power Systems™
Bespaar kosten bij de aanschaf van geavanceerde big data-, analytics- en cloud-technologie.

In de “waitless world” van dit moment moet uw platform in staat zijn om enorme hoeveelheden data te verwerken, anders krijgt de consument niet de persoonlijke aandacht die hij verwacht.

IBM’s nieuwste generatie Power Systems-technologie geeft de capaciteit en performance een enorme boost, zodat u kunt profiteren van de vele innovaties die concurrentievoordeel opleveren.

Maak uw financiën en uw IT flexibeler
IBM Power Systems zijn gebaseerd op open technologie. Ze zijn geoptimaliseerd, veilig en flexibel. Dit is belangrijk, want big data, analytics en mobile vragen nu eenmaal om een groot aanpassingsvermogen.

 

Financiering van IBM PureSystems®
Binnen een paar uur aan de slag – zonder hoge investeringskosten.

Maak uw werkzaamheden eenvoudiger of automatiseer ze helemaal. Stel applicaties beschikbaar in de cloud. Versnel de levering van applicaties.

In IBM PureSystems zijn hardware en software zodanig geïntegreerd dat uw bedrijf er fundamenteel door verandert. U kunt een betere klantervaring leveren. De innovatie wordt versneld. En de kosten en complexiteit van de IT nemen af.

Versnel uw IT-transformatie met flexibele betalingsopties.
IBM PureSystems beschikken over ingebouwde expertise. Ze zijn al bij het ontwerp geïntegreerd. En ze maken de IT-infrastructuur eenvoudiger.

Als u kunt beschikken over juiste financiering, kunt u meteen beginnen met het ontwikkelen cloud-based services, zonder te hoeven wachten tot de volgende budgetronde. U kunt uw uitgaven afstemmen op de verwachte mijlpalen van het project. En u kunt de capaciteit laten meegroeien met de veranderende eisen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Financiering van IBM Storage Systems
Maak enorme hoeveelheden data beheersbaar. Een nieuwe generatie storageoplossingen.

In een bedrijfsklimaat dat gekenmerkt wordt door voortdurende verandering zijn uw beslissingen met betrekking tot de storage-infrastructuur belangrijker dan ooit.

Big data analytics, mobiele en sociale applicaties produceren onwaarschijnlijke hoeveelheden data. Met IBM Smarter Storage oplossingen krijgt u meer controle over die data, zodat u zich maximaal kunt concentreren op het genereren van inzichten die de grootste meerwaarde opleveren.

Profiteer bij het transformeren van uw storage-infrastructuur van de juiste financiering.
Misschien probeert u uw workloads te virtualiseren of te optimaliseren. Misschien probeert u over te stappen op een cloudmodel. Hoe het ook zij, het onder controle krijgen van de storage-infrastructuur is in korte tijd uitgegroeid tot een bedrijfskritische uitdaging.

IBM Global Financing kan u helpen optimaal gebruik te maken van een nieuwe generatie storagesystemen. Dankzij onze uitermate concurrerende tarieven en flexibele financiering kunt u de TCO verlagen en de IT-lifecycle doeltreffend aanpakken. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Financiering van IBM z Systems™
Meer succes in de digitale economie dankzij transformatie van enterprise IT.

Met het veranderen van de economie en de markten staat elk bedrijf voor de uitdaging om méér mobiele klanten te bedienen, om enorme hoeveelheden data te verwerken en om grotere meerwaarde te realiseren op basis van diepere, in real-time verkregen inzichten.

Deze uitdagingen vragen om een IT-infrastructuur die efficiënter, veiliger, flexibeler en beter geïntegreerd is.

Met IBM z Systems krijgt u toegang tot een enorm portfolio aan enterprise oplossingen waarmee u maximaal kunt profiteren van de cloud, analytics en mobiele technologie die onlosmakelijk verbonden is met onze digitale economie.

 

Financiering van IBM Middleware
Optimaliseer. Personaliseer. Stimuleer de integratie met uw partner ecosystemen.

Wie in een plooibaar en flexibel IT-landschap wil profiteren van nieuwe kansen, moet de beschikking hebben over een applicatieplatform dat een grotere mate van snelheid en flexibiliteit biedt.

Systemen moeten op dit moment ontworpen zijn voor mobile, hybrid cloud en analytics, anders kunnen ze niet meedoen aan de API-economie en kunnen ze geen gebruik maken van partner ecosystemen.

Middleware is de structuur die deze transformaties aanstuurt. Middleware kan ervoor zorgen dat u doorbreekt als digital enterprise. Om klanten te binden. Om data om te zetten in scherpe inzichten. En om hybride applicatieomgevingen te integreren.

Maak uw IT-infrastructuur opener en flexibeler.

Om u bij aanschaf van een nieuw of geüpgraded systeem volledig te laten profiteren van de middlewareoplossingen van IBM, bieden wij een breed spectrum aan financieringsopties aan:

 • Leningen
  • Voorspelbare, geplande termijnbedragen die aansluiten bij de geplande mijlpalen in de implementatie
  • Lagere investeringskosten, zodat u contanten en kredietlijnen overhoudt
  • Betaalbare oplossingen voor de aanschaf van middleware en andere technologie die u op dit moment nodig hebt
 • IBM Project Financing™
  • Eén betrouwbare financieringsbron om vertragingen in projecten te voorkomen
  • Geïntegreerde financiering, voor contracten met IBM Global Services en voor IBM- en niet-IBM-hardware, -software en -middleware
  • Financiering van uw volledige portfolio van IBM-oplossingen en -services

Financier uw volledige systeem – inclusief de onmisbare middleware.

Middleware is misschien niet het eerste waar u aan denkt als er nieuwe IT-initiatieven op stapel staan, maar eigenlijk zou dat wel zo moeten zijn. Steeds meer organisaties gaan inzien hoe groot de waarde is van het implementeren van geïntegreerde technologie die de klantbetrokkenheid vergroot en die beter gefundeerde beslissingen mogelijk maakt.

IBM Global Financing biedt hulp

IBM Global Financing kan u helpen bij de aanschaf van IBM Systems (Power Systems, z Systems, IBM Storage en IBM PureSystems), inclusief software, hardware, consultancy en services. De gevolgde strategie staat garant voor:

 • Extra financiële flexibiliteit zodat u beter kunt voldoen aan veranderende zakelijke eisen
 • Het behouden van cashflow zodat u geld overhoudt voor andere strategische initiatieven
 • Afstemming van de kosten op de verwachte voordelen, dankzij financiering op maat
 • Een kleiner risico op veroudering dankzij flexibele financiering van upgrades
 • Een sneller break-even point voor uw projecten

Eén bron van financiering die ál uw doelstellingen inzake bedrijfstransformatie dichterbij brengt.

Ons volledige spectrum aan financieringsopties bestaat uit:

Lease volgens reële marktwaarde (fair market value)

 • Verlaagt de TCO voor uw investering in IBM z Systems
 • Vergroot de flexibiliteit om waar nodig capaciteit toe te voegen
 • Wentelt de verouderings- en verwijderingsrisico's af op IBM Global Financing
 • Staat upgrades tijdens de leaseperiode toe, met weinig of geen verandering in de maandelijkse termijnbedragen

Full Payout leases (huurkoop)

 • IBM Global Financing is tijdens de looptijd van de lease eigenaar van de assets en draagt ze aan het eind van de lease aan u over.

Leningen

 • Voorspelbare, geplande termijnbedragen die aansluiten bij de geplande mijlpalen in de implementatie
 • Lagere investeringskosten, zodat u contanten en kredietlijnen overhoudt
 • Betaalbare oplossingen voor de aanschaf van de technologie die u op dit moment nodig hebt

IBM Project Financing™

 • Eén betrouwbare financieringsbron om vertragingen in grootschalige projecten te voorkomen
 • Geïntegreerde financiering, voor contracten met IBM Global Services en voor IBM- en niet-IBM-hardware en -software
 • Financiering van uw volledige portfolio aan IBM-oplossingen en -services

IBM Global Asset Recovery Services

 • Verkoop uw bestaande apparatuur tegen marktwaarde
 • Zorg dat uw apparatuur veilig en deugdelijk wordt verwijderd, conform de ter plaatse geldende wetgeving

Optimaliseer uw IT-infrastructuur en versterk uw assetmanagementstrategie

De enterprise oplossingen van IBM z Systems bieden een ongeëvenaarde mate van betrouwbaarheid, beveiliging en veiligheid, zodat u volop kunt meedraaien in de digitale en mobiele economie van dit moment.

Ontdek waarom IBM Global Financing de flexibiliteit biedt die u nodig hebt om zowel uw IT-infrastructuur als uw assetmanagementstrategie te optimaliseren. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Kijk hoe wij u kunnen helpen bij het financieren van uw visie