Betalingsopties

Op dit moment besteden IT-medewerkers slechts 21% van hun tijd aan innovatie en nieuwe projecten.

Uw budget staat onder druk. U wordt gedwongen een strategie op te stellen waarin de noodzakelijke uitgaven hetzelfde blijven, en misschien zelfs krimpen. Tegelijkertijd moet u innoveren. Financiering is een snelle en doeltreffende manier om de zakelijke en technologische doelstellingen van uw bedrijf te realiseren zonder de financiële doelstellingen voor de lange termijn uit het oog te verliezen.

IBM Global Financing biedt u de vereiste koopkracht om een voorsprong op de concurrentie te nemen en om te komen tot de financiële stabiliteit die u nodig hebt om te sparen, te herinvesteren en te innoveren. We werken met een heel scala aan aanpasbare betalingsplannen, met overzichtelijke contracten, snelle goedkeuringen en flexibele betalingsstructuren.

We bedienen een breed spectrum aan klanten, variërend van kleine bedrijfjes tot het merendeel van de ondernemingen in de Fortune Global 100. Uiteraard is de beste financieringsstrategie een strategie die perfect aansluit bij de doelstellingen van uw organisatie. Om die reden hebben wij een compleet pakket aan aanpasbare financieringsoplossingen ontwikkeld.

Neem contact met ons op en laat ons een uniek financieringsplan voor u opstellen

We bieden leases en leningen die perfect op maat kunnen worden gemaakt en die kunnen worden gecombineerd met andere programma's, andere aanbiedingen en niet-IBM apparatuur. Zo ontstaat er een oplossing die uitstekend aansluit bij uw bedrijfsstrategie.

Flexibele leases en leningen

De afgelopen 30 jaar hebben we een gevarieerd pakket financieringsdiensten opgebouwd. Diensten en leningen waarmee we kunnen voldoen aan de eisen van elke organisatie. De basis voor onze aanbiedingen is ál die tijd hetzelfde gebleven: leases en leningen (al vanaf 4000 euro) gekoppeld aan een volledig pakket aanvullende diensten waar u in elke stap van uw IT-lifecycle een beroep op kunt doen.

Leases

We bieden leases aan in twee basisvormen:

Lease volgens reële marktwaarde (fair market value)
Lease op basis van de reële marktwaarde is de meest voorspelbare en minst riskante manier om uw IT-infrastructuur verder uit te bouwen. U betaalt gedurende een vaste periode een vast bedrag per maand.

Als uw IT-apparatuur aan een upgrade toe is, kunt u (bij bepaalde IBM-producten) ook tijdens de lease ("mid-lease") een upgrade uitvoeren. Vaak brengt dit weinig of geen verandering in de maandlasten met zich mee, terwijl u zeker weet dat u niet met te oude IT-apparatuur komt te zitten.

Aan het einde van uw contract stuurt u de apparatuur terug naar ons.

Full payout lease (huurkoop)
Aan het eind van de looptijd van een full payout lease of "huurkoop" wordt u eigenaar van de assets. U leaset de assets voor een vaste prijs en na afloop van de looptijd dragen wij de eigendom aan u over.

Een full payout lease is het meest geschikt voor assets die kunnen worden beschouwd als stabiele langetermijninvesteringen die aansluiten bij uw bedrijfsstrategie.

Leningen

Leningen helpen u bij de aankoop van de technologie die u nodig hebt. U krijgt de beschikking over een alternatieve financieringsbron die u in staat stelt uw koopkracht maximaal op te voeren, met concurrerende tarieven en soepele voorwaarden.

We verstrekken leningen voor hardware, software en services. De voordelen zijn evident: u hoeft vooraf minder te investeren, de betalingen zijn afgestemd op de mijlpalen in de implementatie, en u houdt geld over voor andere doeleinden.

Niet beschikbaar in Luxemburg

IBM Project Financing™
Betrouwbare financiering uit één bron

Met IBM Project Financing krijgt u de beschikking over financiering uit één bron, afgestemd op de lifecycle van uw project. Door het toewijzen van een dedicated bron van financiering heeft IBM Project Financing verschillende voordelen: de kans op projectvertraging wordt kleiner, de scope van de contracten wordt geringer, en de goedkeuring en de implementatie van het project verlopen sneller.


Sale-leaseback
De voordelen van lease zijn nu ook beschikbaar voor de IT-apparatuur die u al hebt aangekocht

Als u onmiddellijk behoefte hebt aan kasmiddelen en als u IT-apparatuur in eigendom hebt, dan is sale-leaseback een interessante optie: Wij nemen uw huidige IBM IT-assets van u over en u leaset ze voor een concurrerend bedrag van ons terug.

Speciale promoties

We bieden u tal van financieringsopties. Maar onze speciale aanbiedingen zijn wat het woord al zegt: speciaal. Het maakt niet uit of u migreert naar een nieuw systeem of dat u op zoek bent naar een gebundelde software-hardware deal. De onderstaande aanbiedingen voldoen altijd op een doeltreffende manier aan uw eisen.

Aanbiedingen met 0% rente

24 maanden lang 0% rente op Power Systems en software1
Neem systeemsoftware en het onderhoud daarvan op in uw bestelling en betaal 24 maanden lang geen rente

Als u een combinatie van servers, systemen, software en onderhoud bestelt, kunt u in aanmerking komen voor 24 maanden kwijtschelding van de rente op uw nieuwe Power System. Bespaar geld, vergroot uw financiële armslag en ga vol vertrouwen de toekomst tegemoet met uw nieuwe Power Systems-strategie.

In aanmerking komende producten:

Systemen waarop Big Data en Analytics oplossingen draaien onder AIX of Linux

Voor modellen van IBM Power Express, voor IBM Power Systems Software en voor IBM Power Systems Software Onderhoud:

  • POWER7+ servers: 8231-E1D (710), 8268-E1D (710), 8231-E2D (730), 8202-E4D (720), 8205-E6D (740), 8246-L1x (7R1), 8246-L2x (7R2), 8248-L4T (7R4)
  • POWER8 servers: 8284-22A (S822), 8286-41A (S814), 8286-42A (S824), 8247-21L¹ (S812L), 8247-22L (S822L), 8247-42L (S842L)

Systemen die onder het besturingssysteem IBM i draaien

Voor modellen van IBM Power Express, voor systeemsoftware van IBM Power Systems en voor onderhoud van systeemsoftware van IBM Power Systems:

  • POWER7+ servers: 8231-E1D (710), 8268-E1D (710), 8231-E2D (730), 8202-E4D (720), 8205-E6D (740)
  • POWER8 servers: 8286-41A (S814), 8286-42A (S824)

Systemen voor meerdere PowerLinux™ servers

Voor systeemsoftware van IBM Power Systems gecombineerd met onderhoud van systeemsoftware van IBM Power Systems:

  • POWER7+ servers: 8246-L1x (7R1) ,8246-L2x (7R2), 8248-L4T (7R4)
  • POWER8 servers: 8247-21L¹ (S812L), 8247-22L (S822L), 8247-42L (S842L)


 

12 maanden lang 0% rente op storage en Power Systems2
Bundel uw systeem met besturingssoftware en betaal 12 maanden lang geen rente

De aankoop van een systeemstorage oplossing van IBM of een IBM Power System is eenvoudig en kost weinig dankzij onze renteloz3 full-payout lease van 12 maanden.

Deze aanbieding met 0% rente betekent dat u de vereiste technologie in huis kunt halen met lagere investeringskosten en dat u precies weet hoeveel u elke maand betaalt.

In aanmerking komende producten:
- Alle IBM systeemstorageproducten met besturingssysteemsoftware
- De meeste IBM Power System-producten met bepaalde bijbehorende besturingssysteemsoftware


 

 

12 maanden lang 0% rente op IBM-software3
Profiteer van twaalf rentevrije maanden voor softwarelicenties, softwareabonnementen en het eerste jaar softwareondersteuning

Schaft u softwarelicenties, abonnementen en ondersteuning aan? Dan betaalt u 12 maanden lang helemaal geen rente en daarna nog eens tot maximaal 60 maanden een zeer lage rente.

In aanmerking komende producten:
- Software

Aanbiedingen voor uitgestelde betaling

Uitgestelde betaling vor Power Systems4

Stel uw betaling kosteloos 90 dagen uit

Als u voor tussen de 4000 en 500.000 euro aan nieuwe IBM Power-hardware bestelt, komt u in aanmerking voor onze aanbieding voor 90 dagen kosteloze uitgestelde betaling.

U krijgt uw IBM-hardware voor de prijs van dit moment, en tot het eind van de uitstelperiode betaalt u niets.

In aanmerking komende producten:
- Alle modellen System i™
- Alle modellen System p™


Additionele aanbiedingen

Pre-approved for Pre-owned
De financiering van max. 250.000 euro is bij voorbaat goedgekeurd!!

Het aanschaffen van IBM Certified Pre-owned servers en storage is gemakkelijker dan ooit. De financiering van uw transactie ter waarde van maximaal 250.000 euro (met max. 20% IBM Software) is namelijk al bij voorbaat goedgekeurd. Zonder kredietbeoordeling!

Alle IBM Certified Pre-owned Equipment:

  • Is volledig getest volgens de nieuwste technologische normen van IBM
  • Wordt geleverd met 90 dagen geld-terug-garantie
  • Komt in aanmerking voor IBM onderhoud
  • Is uitsluitend voorzien van authentieke IBM vervangingsonderdelen

We kunnen u helpen de implementatie sneller te laten verlopen door de apparatuur op maat te maken en/of vooraf te configureren. Dankzij ons Fast Ship programma zijn we in staat om de apparatuur binnen 24 uur te leveren. Pre-loaded met software, volledig getest en geconfigureerd volgens uw specificaties. Neem contact met ons op (866-IBM-1123) en ga vandaag nog aan de slag. Meer informatie over IBM Certified Pre-owned Equipment.


IBM Certified Pre-owned Equipment gebundeld met onderhoud5
In samenwerking met Global Technology Services kunnen we voor bepaalde Certified Pre-owned assets gebundeld onderhoud aanbieden. U ontvangt een als nieuw werkende refurbished server met één jaar service en daarbij krijgt u tijdens de serviceperiode 24/7 onderhoudsdekking, zonder extra kosten.

Om de kosten voor u tot een minimum te beperken, heeft IBM Global Financing deze machines opgeknapt met IBM-onderdelen die nieuw of zo goed als nieuw zijn. U krijgt één financieel pakket en één prijs, en u vereenvoudigt zowel uw financieel als uw technologisch beheer.

In aanmerking komende producten:
- Pre-owned System z: z9 BC (2096) en z9 EC (2094)
- Pre-owned Power Systems: 9117-570, 9119-590, 9119-595


Betalingstermijnen voor Collaboration-software
Verdeel uw betalingen voor softwarelicenties over drie termijnen

Als u een nieuwe licentie voor bepaalde IBM® Collaboration- of IBM WebSphere® Portal-producten aanschaft, kunt u profiteren van een speciaal betalingsplan dat uw budget en uw projectdoelen beter op elkaar afstemt. We bieden u rentetarieven die zelfs tot 0% kunnen dalen. Bovendien worden de totale kosten opgesplitst in drie gelijke jaarlijkse termijnen.

De eerste betaling is bij ondertekening verschuldigd, en de volgende twee hoeven pas 12 en 24 maanden later te worden voldaan. Uw jaarlijkse kosten worden voorspelbaarder en uw voorafgaande investering in nieuwe licenties wordt kleiner. Deze aanbieding geldt al vanaf 4000 euro.

In aanmerking komende producten:
- Alle ICS-producten. - WebSphere Portal-producten (SaaS-aanbiedingen en SmartCloud for Social Business zijn uitgesloten)

Bel ons voor een financieringsplan op maat