Financieringsoplossingen

Leg een financieel fundament voor uw toekomst met een compleet pakket oplossingen op maat

IBM Global Financing kan uw bedrijfsstrategieën en uw IT-oplossingen opnemen in één compleet financieringsplan. Ons volledige spectrum aan betalingsoplossingen en diensten is bedoeld om uw doelstellingen dichterbij te brengen en om u gedurende de gehele levenscyclus van de investering maximaal te ondersteunen.

We kunnen u helpen bij het omzeilen van de budgettaire hindernissen die het realiseren van uw zakelijke doelstellingen in de weg staan. U weet waar u heen wilt. Wij weten hoe we u kunnen helpen daar te geraken.

Kijk hoe wij u kunnen helpen bij het financieren van uw visie

Wij financieren alle zakelijke en technologische systemen en diensten uit elke categorie

Financiering van business services

Verbeter uw controle op de prestaties van uw organisatie en aarzel daarbij niet om een beroep te doen op de zakelijke deskundigheid van IBM. IBM Global Financing helpt u aan extra kapitaal, zodat u meer kunt investeren in een totaaloplossing. En hebt u consultancy nodig om uw bedrijf vooruit te helpen, financier die dan gewoon mee.

Financiering van services

Financiering van systemen

Flexibel reageren. Uw operationele activiteiten verbreden. Uw werknemers meer mogelijkheden bieden. Voor het realiseren van alle aspecten van uw bedrijfsstrategie helpen wij u met de aanschaf van de infrastructuur. Zo kunt u de transactieverwerking en capaciteit vergroten en de IT-performance verbeteren.


Financiering van systemen

Onze programma's en diensten beslaan de volledige levenscyclus van uw investering

IBM Certified Pre-owned Equipment

We brengen gebruikte IBM-hardware weer helemaal terug in de oorspronkelijke staat. Dit geeft u de gelegenheid om voor een aantrekkelijke prijs in het bezit te komen van de kwaliteit en de beveiliging die u verwacht.


Pre-owned Assets

Customer Centre

Beheer uw lease online. Alles is te vinden in één veilige tool: leveringsbevestiging, einde-lease-opties en internationaal asset management.



Asset Management

Neem contact met ons op voor een financieringsplan op maat