Financiering van IBM IT Services

Nu steeds meer bedrijven overgaan tot de uitvoering van complexe IT-projecten, wordt het steeds duidelijker dat services zijn uitgegroeid tot een onmisbaar onderdeel van het realiseren en beheren van doeltreffende IT-oplossingen.

Nieuwe innovaties die gebruikmaken van cloud, analytics en mobiele platforms verlangen vaak een gefaseerde aanpak waarin zowel technologische kennis als betalingsoplossingen een rol spelen.

IBM Global Financing maakt het voor u mogelijk om met oplossingen van IBM Global Business Services en IBM Global Technology Services te werken. Wij bieden u de financieringsopties voor de inkoop van de benodigde consultancy en services voor transitie, transformatie, implementatie en hardwareonderhoud.

Financiering van services: Maximaal rendement op uw IT-investering

IT-executives zijn op zoek naar nieuwe financieringsopties voor hun zakelijke en technologische transformatieprojecten.

IT-executives staan open voor nieuwe manieren om de technologische transitie en bedrijfstransformatie beter aan te pakken via nieuwe vormen van financiering. Maar de opties zijn beperkt. Veel banken en financiële instellingen zijn wel bereid om tastbare assets te financieren, maar schrikken terug voor de financiering van services en consultancy.

Een volledige financieringsoplossing moet echter ook rekening houden met doorlopende services en onderhoud, want een dergelijke oplossing helpt de organisatie bij:

  • Het afstemmen van de projectkosten op de verwachte voordelen
  • Het sneller goedkeuren en implementeren van projecten
  • Het minimaliseren van de investeringskosten, zodat er geld overblijft voor andere strategische projecten

IBM Global Financing biedt hulp

Bij IBM Global Financing onderscheiden we ons van de meeste financieringsmaatschappijen, in die zin dat wij bereid zijn om langetermijnservices te financieren, met flexibele opties en concurrerende tarieven. In tegenstelling tot banken en andere instellingen hebben wij verstand van de financiering van technologie en zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden van innovatieve oplossingen voor het financieren van volledige IT-initiatieven. En wel zodanig dat de risico's afnemen, dat de cashflow toeneemt en dat de algehele kosten omlaag gaan.

Financieringsoplossingen voor services, volledig op maat

IBM Global Financing kan u helpen met de financiering van uw volledige IT-oplossing, dus inclusief hardware, software en services, zowel van IBM als van andere leveranciers. Wij bieden de volgende financieringsopties:

Leningen

  • Voorspelbare, geplande termijnbedragen die aansluiten bij de geplande mijlpalen
  • Lage investeringskosten, zodat u geld overhoudt voor andere strategische projecten

IBM Project Financing™

  • Eén betrouwbare bron van financiering voor contracten met IBM Global Services – plus IBM- en niet-IBM-hardware en -software
  • Financiering van uw volledige portfolio van IBM-oplossingen en -services

Ontdek waarom de financieringsopties van IBM Global Financing zo veel flexibeler zijn dan andere, en waarom dat belangrijk is. Voor het verlagen van de investeringskosten. Voor het beter afstemmen van de uitgaven op de verwachte voordelen. En voor het dichterbij halen van het break-even point in de cashflow van uw project.

Kijk hoe wij u kunnen helpen bij het financieren van uw visie