Szabja testre pénzügyi tervét

Mert a vállalkozása épp annyira különleges,
mint ÖnSzerezzen stratégiai partnert

Használja ki a több mint 30 évnyi kiterjedt
pénzügyi tapasztalat nyújtotta előnyöket

Online kalkulátor

Online kalkulátorunk segítségével könnyen megbecsülheti a fizetendő havi díjatIBM Global Financing


Egyes intézmények csak vásárlásokat finanszíroznak. Mi lehetőségeket finanszírozunk.

A növekedés optimalizálásához egyensúlyba kell hoznia üzleti prioritásait, hogy elősegíthesse az innovációt, és versenyelőnyre tehessen szert. Ebben azonban változó kiadások akadályozzák, amelyek minden vállalkozást érintenek. Az informatikának nem kell ezek közé tartoznia.

Mi egy jobb módszert kínálunk pénzforgalma kezelésére. Az IBM Global Financing kiváló pénzügyi szolgáltatást nyújt, amellyel kiaknázhatja a technológiában rejlő értéket, és kiemelkedő eredményeket érhet el. A Cabot Partners elemzése alapján az IBM Global Financing által nyújtott előnyök 2-3-szor magasabb belső megtérülési rátát (BMR) biztosíthatnak, és 5-20 százalékkal lerövidíthetik a megtérülési időt az előzetes kifizetésekhez képest1.

A várakozás költsége magas. Már ma segíthetünk lehetőségei finanszírozásában!

Esettanulmány: Mobil megoldások finanszírozása az Air Canada számára

A szórakoztatás szárnyra kap a mobil finanszírozás révén

A légitársaság tulajdonában lévő 1440 táblagép még egyéves sem volt, azonban a tárolási kapacitásuk kevésnek bizonyult a fedélzeti szórakoztatórendszer számára.

Ekkor jött a képbe az IBM Global Financing. Először felvásároltuk tőlük az egyéves táblagépeket, így a légitársaság kezdeti veszteségei jelentősen csökkentek. Ezután megfinanszíroztunk több mint 1500 vadonatúj táblagépet hároméves lízinggel. A légitársaság javította az utasok repülési élményét, ráadásul az új rendszer a későbbiekben igény szerint bővíthető.

Olvassa el a teljes Air Canada Rouge esettanulmányt (US)

0%
növekedés a fedélzeti szórakoztatórendszer tárkapacitásában

Érdeklik a finanszírozási lehetőségek?
A magyarországi IBM Global Financing csapat örömmel segít Önnek. Kérjük, ezt az oldalt használja, ha szeretné a Web oldalról véleményét megírni. A kapcsolatot az Visszajelzés oldal használatával veheti fel.

*Kérjük vegyék figyelembe, hogy a lízing ügylet minimális összege 5.000.000 Ft, melyet vállalati ügyfeleinknek tudunk biztosítani.

László Kovácsik
Phone: +36 1 777 2428
Email: laszlo.kovacsik@hu.ibm.com